Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Bunları ben nasıl birbirine alıştıracam?
Hüso erkek,Pufi dişi.Hüso 6 aylık,Pufi 1,5 aylık.Hüso aşırı kıskanç oldu pufi geldiğinden beri,daha önce çok sakin bir tavşan olmasına rağmen onu görünce sinirleniyor,burnu bile sinirden daha önce olmadığı kadar hızlı oynuyor,mecburen kafeslerini yedek parmaklıkla ayırdım,yoksa Pufi ye zarar verebilir.Hüso yu el bebek gül bebek büyüttük,şımarttık,sanırım şimdi Pufiye de aynı sevgiyi göstermemize kızıyor.Ne yapabiliriz alıştırmak için?,sizin fikirleriniz çok önemli. Hüso çiftleşme yaşına geldi ama azgın davranışları yok,kızgınlığının da bundan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü yanına bile yaklaştırmıyor Pufi`yi. işte cüce tavşanlarımın resimleri: http://www.hepsievcil.com/App/SizinEvciller/Detay.aspx?EvcilRef=230&BolumRef=70000
merhaba tavşanlarınız cok tatlı inş en kısa zamanda alışırlar birbirlerine cüce tavşanlarınız nerden aldınız bende arıyorum ama bulamadım bulursam almayı düşünüyorum .
ya sana bunu herkes sormuş farkındayım.nerden buldun sen bu şirinlerii.telefon numarasını yazarmısın rica etsem.izmirde oturuyorumda ben,gözümü karartıp gidicem nerede satılıyorsa.cewap bekliyorum.
mail adresinizi yazar mısınız
Merhaba Keremcan, Bu dünya tatlısı şeyleri nereden aldın lütfen yazar mısın?Bir tane bende istiyorum..Hatta birbirine alıştıramazsan bence birini sat:P
[email protected]şekkürler umarım benimde olur en kısa zamanda.
tavsanlarınn cinsiyetleri nedir?
Gökhan kardeş,bir erkek bir dişi.Sen yetiştiricisin,bu sorun hakkında mutlaka bilgin vardır.Cevabın çok önemli
erkek tavsanlar3-4 aylıkken, disi tavsanlar 5-6 aylıkken es almaya baslarlar ve yavru verirler. erekktavsanın eslesme dönemine geldiğine göre disi yavruna rahat vermeyecek ve onu sıkıstıracaktır. onun için birsüre birbirlerini görebilecekleri ayrı ortamlarda beslesen ii edersin die düsünüyorum. kızgınlık döneminde ne gibi hareketlerde bulunacağı hiç belli olmaz
çok sağol