Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Bunları ben nasıl birbirine alıştıracam? - 2.sayfa
Hüso erkek,Pufi dişi.Hüso 6 aylık,Pufi 1,5 aylık.Hüso aşırı kıskanç oldu pufi geldiğinden beri,daha önce çok sakin bir tavşan olmasına rağmen onu görünce sinirleniyor,burnu bile sinirden daha önce olmadığı kadar hızlı oynuyor,mecburen kafeslerini yedek parmaklıkla ayırdım,yoksa Pufi ye zarar verebilir.Hüso yu el bebek gül bebek büyüttük,şımarttık,sanırım şimdi Pufiye de aynı sevgiyi göstermemize kızıyor.Ne yapabiliriz alıştırmak için?,sizin fikirleriniz çok önemli. Hüso çiftleşme yaşına geldi ama azgın davranışları yok,kızgınlığının da bundan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü yanına bile yaklaştırmıyor Pufi`yi. işte cüce tavşanlarımın resimleri: http://www.hepsievcil.com/App/SizinEvciller/Detay.aspx?EvcilRef=230&BolumRef=70000
dişi tavşanım 2 aylıkken yanına 10 günlük bi erkek bebek aldım çok iyi anlaşıyolar. belki çok küçük aldığım içindir ama seninkilerde zamnala alışacaklardır çünkü tavşanlar o kadar hırçın hayvanlar değiller. kafesi ayırman ii olmuş çünkü birbirlerini görüp birbirlerine ulaşamamaları alışmalarında işe yarıyormuş
selam keremcan tavşanlarının resimlerini gördüm.çok şekerler ,bende evimde ve bahçemde tavşan besliyorum.bir tanede hollanda tavşanım olsun istiyorum,eğer seninkiler yavrularsa 1 tane verebilirsen çok sevinirim.sevgiler. mail adresim [email protected]
Yavrularlarsa zaten ilk bu forumdan duyurup,iyi bakabilecek olanlara yavruları verecem.Sanırım çok değişik melez bir ırk olur yavrular.
merhaba keremcan tavşanlarınız nasıl birbirine alıştılarmı bende artık almayı düşünüyorum ama sizin tavşanlarınız gibi tatlı şeker tavşanlar bulmak zor :)hala araştırmaya devam ediyorum aldıgım zaman iyi şekilde bamak istiyorum eğer sizin gibi tatlı ve küçük büyümeyen bulursam alıcam.