Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

Gri Papağan (Timneh) - 2.sayfa

Bebeğimiz doğduğu için Yakup`umuzdan ayrılmak zorundayız! :( Ev içinde bebekler ile papağanların aynı ortamda bulunması sakıncalıdır derler. Bu sebeple balkona koyduğumuz papağınımız bu durumdan pek hoşnut kalmadı. Üzülüyorum haline. Bir yıldır satmamakta ısrarlı olmama rağmen sanırım hayvana kötülük ettiğimi düşünmeye başladım. Yakup 3 yaşında, İstanbul doğumlu. 2 yıldır bizimle beraber, daha önceki ailesi de bebekleri dünyaya geldiği için 1 yaşındayken ondan ayrılmak zorunda kaldırlar. Şimdi aynı durum benim için de geçerli. Eğer ilgilenemeyecekseniz sakın düşünmeyin, çünkü bu hayvanların zekaları kadar çok da hassas yapıları var. Eğer İstanbul`daysanız gelip Yakup`la görüşebilirsiniz. Yakup`un fotoğraf albümü http://picasaweb.google.com/serkanozkeskin/YAKUP

img

serkanhoca

17 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba telefon bırakmamışsınız sizinle nasıl haberleşebiliriz eğer yakup daha gitmediyse görüşebilirmiyiz sizinle? bizim bir köpek 3 kedi 6 su kaplumbağası ve balıklar var bir de muhabbet kuşumuz vardı yeni vefat etti:(( çok papağan istiyoruz kuzenimizin ve erkek arkadaşımın var, iyi bakacağımızdan emin olabilirsiniz. umarım gitmemiştir yakup:))) sevgiler

img

layax

18 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ii günler istanbuldayım acaba ne kadar düşünüyorsunuz

img

okyotr

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresim [email protected] papağanızla ciddi anlamda ilgileniyorum istanbuldayım ne kadar düşünüyosunuz

img

okyotr

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ