Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

Süper evcillikte, konuşan sülfür taçlı kakadu

Islık çalınınca oynar ,bayağı bi kelime konuşuyor, omuzda çarşıya pazara gider hiç kaçmaz , tv izlerken yanınınıza gelir kendini sevdirmekten inanılmaz derecede hoşlanır kolunuza gelir elinizden hiç korkmadan yiyecek alır sizinle birlikte kalvaltı etmeye bayılır özelliklede çayı çok sever ilgisiz bırakılmadığından dolayı kakaduların bilinen gürültücülükleri bu kuşta yoktur Nadiren illgisiz bırakıldığında bağıırır 0537 430 37 46 koray

img

koray136

21 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ciddi olarak ilgileniyorum fyatı ve şehri yazar mısın? [email protected]

img

everestboy

17 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ankaradayım fiyatı 1500 ytl dir

img

koray136

ÖZEL MESAJ

fiyatı.1250 ytl dir                                         iletişim için 0537 430 37 46

img

koray136

ÖZEL MESAJ

İlanım güncel olup pazarlık payı vardır 0537 430 37 46

img

koray136

ÖZEL MESAJ

Koray bey maşallah kakadunuz çok güzel harika bir hayvan umarım çok güzel bir yuva bulur valla imkanım olsa böyle bir kuş beslemek büyük zevk verir bir jakomuz var bizim de bir de bebek gelicek insallah alma niyetim olmasa da resimlerine büyük bir zevkle bakıyorum insallah bu harika sempatik sülfür güzel bir aileye katılır!Ayrıca çok sağlıklı görünüyor. Maşallah diyorum!

img

kuşadam

17 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi dilek ve temennilerinizden dolayı teşekkür ederim Kuşadam Belirtilen zamanda gelinmediğinden dolayı satış için anlaşılan arkadaşa satış iptal edilmiştir İlanım GÜNCELDİR 0537 430 37 46

img

koray136

ÖZEL MESAJ

valla dostum tanısmıyoruz ama canı yürekten bu kuşu satmanıza ben sahsen kıyamıyorum alaçak arkadaş çok memnun kalacaktır eminim muazzam tatlı.yanlız kakaduların yüksek çıglığı biraz rahatsız edebilir ama bu güzelliğe herşeye katlanılır 40bin kere maşallah diyorum.keske müsait olsam da ben alsam. Hayırlısı olsun Koray bey

img

kuşadam

17 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gercekten cok guzel bır varlık satmanıza uzuldum ama alamadıgıma daha cok uzuldum.

img

mhmt34

17 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkür ederim Bu kuştan ayrılmak benim içinde çok üzücü olacak ama şu sıralar elim biraz sıkışık Bundan dolayı satmak mecburiyetindeyim Evet kakadularda yüksek çığlık söz konusu ama bu kuş sülfür taçlı kakaduların en az bagıran alt türü olan triton alt türüdüür (bu alt tür ayırımında tek farklılık göz etrafındaki açık mavi renkteki sürmedir)Hem bu alt tür özelliği hemde evcilleştirilirken verilen eğitimden dolayı çok aç ve ilgisiz bıırakmadıkktan bağırma huyu yoktur

img

koray136

ÖZEL MESAJ