Kuş Forumları > Papağanlar
Süper evcillikte, konuşan sülfür taçlı kakadu - 2.sayfa
Islık çalınınca oynar ,bayağı bi kelime konuşuyor, omuzda çarşıya pazara gider hiç kaçmaz , tv izlerken yanınınıza gelir kendini sevdirmekten inanılmaz derecede hoşlanır kolunuza gelir elinizden hiç korkmadan yiyecek alır sizinle birlikte kalvaltı etmeye bayılır özelliklede çayı çok sever ilgisiz bırakılmadığından dolayı kakaduların bilinen gürültücülükleri bu kuşta yoktur Nadiren illgisiz bırakıldığında bağıırır 0537 430 37 46 koray
ilanım günceldir
slm kuşunuza 500 vere bilğirim kabul ederseniz hemen alırım
Teşekkür ederim Bu imkansız Papağanımın özelliklerinden dolayı şu anda pet shoplarda aynı özelliklerde bir papağan için duyacağınız fiyat minimum 2000-2500 ytl dir (Tabiki papağanın evcillik durumuda fiyatlandırmada en büyük kriter olmakla birlikte, satıcıdan yabani yada yarı evcil bir kakadu papağanı için bunun çok daha altı bir fiyatta duyabilirsiniz) 2 sene önce bir petsopta aynı özellikte( papağanın konuşup konuşmadığınıda tam bilmiyorum) 2250 dolara yanımda satıldı Yaklaşık 500dolar kadar bir indirim yapmışlardı Yani satış fiyatı 2750 dolar civarındaydı Bunu örnek göstermemin nedeni bu papağan türü ülkemizde üretimi olan bir tür olmadığından, talebe göre belli zamanlarda avustralyadan ithal olunan bir tür olduğundan dolayı şu günlerdede pet shoplardaki fiyatlandırmalarda pek farklı olmamakta Bu papağanı benim satış nedenim öncelikli olarak şu sıralar nakit sıkıntım olması nedeniyle ve aynı zamanda ev ahalisinin kuşla ilgilenmemesi, zaman zaman dökülen tüyden dolayı şikayet etmesi, papağanı istememesindendir Bu nedenlerden dolayıdır ki LÜTFEN TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ !!! pazarlıksız SON FİYATI 1100 YTL dir Ayrıca bazı arkadaşlar goffin kakadu ile sarı taçlı kakadunun fiyatının mukayesesini yapmakta ve goffinlerle sülfür taçlıların fiyatlarının aynı olduğunu zannetmektedir Bilgilendirme açısından şu anda pet piyasasınıda yakından takip eden biri olarak gözlemlediğim goffin kakadu ile sülfür taçlılar arasında (evcil olan ve aşağı yukarı aynı özelliklere sahip olan papağanlar olmak kaydıyla ) yaklaşık 750-1000 ytl fiyat farkı vardır Bundan dolayı ricam, kakadu papağanı alacak arkadaşların fiyatı değerlendirmede bu hususu göz ardı etmemesidir Saygılar
Herkese iyi bayramlar Papağanım, bayramın 3. günü teslim edilmek üzere satılmıştır
kakadu nun son fiyatını yazmışında ben ticaretini yapıyorum son kaça verirsin bana ilet.
İlan kapatılabilir. Saygılar