Diğer Evcil Forumları > Tavşan
her cins tavşan bir haftada elinizde
sadece tavşan ile uğraş yapıyorum çok emek harcıyorum ve şuan aklınıza gelecek her cins tavşan mevcut şans odurki doğumları aynı anlarda oldu hep acil döner ve kesin cevap yaarsanız verebilirim cüce tavşan fiyatlarım 50ytl.
holland lop tavşanı kac para resim ve fiyat bilgilerini yazarmısın ?
merhaba,bende 2 tane hollanda lop war ama ikiside dişi.erkek istiyorum çünkü ikiside anlaşamıyor.ayrı ayrı tutmak zorundayım.elinde erkek varmı ve ne kadar.izmirde oturuyorum.bilgi verirsen sevinirim...
selam kardeş: yerin nersi bana ada tavşanı istiyorum yavru ve ilk yavrulama yapabilecek büyüklükteki tavşan fiyatı taneleri nekadar bir çift lazım bakmak istiyorum. hobim çeşitli hayvan beslemek. Ben yalovada oturuyorum bana yardımcı olurmusun cevabını bekliyorum. E Mailm:[email protected] `danda ulaşa bilirsiniz şimdiden teşekkürler. NOT :cevabınızı kısa zamanda bekliyorum. SAYGILARIMLA..
merhaba.bende iki adet hollanda lopu var. çok sewimliler ama ikiside dişi ve anlaşamıyorlar.erkek hollanda lopu arıyorum.sende mevctsa ve cewap yazarsan sewinirim
cüce tavşanların fotolarını gorme ımkanımız var mı ? ve hangı sehirdensiniz ??
ada tavşanı yabani olur çifleşcek büyüklükte var tabi ama evcildir saldırmaz ısırmaz yani 15ytl hollanda isteyen arkadaşım çifleştirmek için mi istiyosun alacakmısın 50ytl ist anadolu dayım
sayın bebito ısrarla iletişim bilgilerinizi yazmıyorsunuz size nasıl ulaşıcaz bi fikir verirmisiniz ?
benim telefonum 0 212 493 37 55 - 0532 235 37 24
email : [email protected]
bana resımlerını yollayabılırsenız yada ararsanız holland loplarla ilgilenıyorum yada telefon yazın sıze ulaşalım
ELINIZDE CUCE (HIC BUYUMEYEN) TAVSAN VAR MI?
Cüce taşvanın hiç büyümediğini nereden duydunuz? Mesela cüce bir insan doğduğu gün gibi mi kalır? Doğada hiçbir canlı yoktur ki ölene kadar hiç büyümesin. Cüce tavşanlarda büyürler ve en fazla 1,8 kiloda dururlar.