Diğer Evcil Forumları > Tavşan
her cins tavşan bir haftada elinizde - 2.sayfa
sadece tavşan ile uğraş yapıyorum çok emek harcıyorum ve şuan aklınıza gelecek her cins tavşan mevcut şans odurki doğumları aynı anlarda oldu hep acil döner ve kesin cevap yaarsanız verebilirim cüce tavşan fiyatlarım 50ytl.
işte "büyümeyen tavşan" gibi imkansız şeyler istediğimiz için anasının koynundan minicik 15 günlük tavşanları bize cüce diye satıyorlar ne zaman bilinçlenicez acaba yazık :(
bu arada şehirlerarası hayvan gönderimi yapan arkadaşlar nasıl gönderiyorlar tecrübelelerini paylaşırlarmı örneğin bebito siz nasıl gönderiyorsunuz tavşanları diğer şehirlere
Bende 2 çift ada tavşanı istiyorum. Telefon veya mail adresinizi yazarsanız görüşelim.
hollanda lop arıyorum bende elinizde varsa fotograflarını görebilirmiyim?
selam bebito.kardeş bana ada tavşanı lazım elinde varsa muhakkak görüşelim kesin alıcam msn:[email protected]
merhaba.bende iki adet holanda lop var yalnız ikiside erkek.elinde dişi hollanda lop varmı.lütfen acil bilgi verirsen sevinirim.teşekkürler.
Merhaba, Anadolu Yakasında Yerinizi öğrenebilirmiyim? Msn Adresim: [email protected] Eklerseniz sevinirim. Her gün açığım!!
Merhaba! Bebito seninle msn`den bilgi almak için görüşmek isterim Adresim: [email protected]
bebitooo hollanda lop lazım bana benle irtibata geçersen sevinirim.0555 625 23 50 msn:[email protected] olumlu yada olumsuz irtibata geçersen sevinirim...
Bende tavşan almak istiyorum.İlanlarda resim veren pek yok. Ben internetten bir iki baktım.Havana diye bir cins vardı.Cinsi önemli değil de rengi çok hoştu.Siyaz beyaz çok hoş bir tavşan. Elinde bu renkte tavşan olan varsa bir çift almak isterim.
Aşağıdaki renklere benzeyen tavşanınız varsa almak isterim.1 çift.(Elinizdeki tavşanın resmini yollamak isterseniz mail adresim [email protected])