Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

her cins tavşan bir haftada elinizde - 3.sayfa

sadece tavşan ile uğraş yapıyorum çok emek harcıyorum ve şuan aklınıza gelecek her cins tavşan mevcut şans odurki doğumları aynı anlarda oldu hep acil döner ve kesin cevap yaarsanız verebilirim cüce tavşan fiyatlarım 50ytl.

img

bebito

17 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

21/01/2007 de istanbula gelicem.iki hollanda lop tavşanım var ikiside erkek,dişi arıyorum.sende varsa alıcam.yardımcı olursan sevinirim.mail adresim [email protected]

bebito iletişi bilgilerini verirmisin? ben ankara`dayım hollanda lop istiyorum buraya göndermenin güvenli bir yolu varmı? email: [email protected]

img

seyfican

17 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmirdeyim holland lop arıyorum yardımcıolursanız sevinirim. [email protected]

img

luiz

17 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bebito isimli arkadaş ben de hollanda lop tavşanı arıyorum . Evimde beslemek için bir tane alacağım. varsa bana bilgilerini yazar mısın acaba? resim de gönderebilirsen iyi olur. istanbulda neredesin? mail adresim [email protected]

img

alarabanu

17 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşım. 16 Ekim 2007 tarihinde bir arkadaşa cevap olarak İstanbul anadolu yakasında olduğunuzu ve elinizde hollanda lop tavşan bulunduğunu yazmışsınız. Peki şuan tavşan üretimine devam ediyormusunuz? Bana yavru bir dişi, bir erkek hollanda lop (düşük-sarkık kulaklı) tavşan gerekiyor. Ciddi bir alıcıyım lakin size ulaşılabilecek ne bir mail adresi, nede bir tel. no.su var. Benim msn adresim [email protected] bana bir cevap yazarsanız sevinirim. Sizden haber bekliyorum...

img

queen82

17 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb bn bi çift velikan tavşanı istiyorum fiyatını ve nerede olduğunu bna e posta ile yollarsanız sevinirim mail adresim:[email protected] hemn dönerseniz sevinirim

img

aytac_xxx

17 yıl 2 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

50 ytl ye ne kadar varsa alırım cüce tavşan deyip herkesi kandırmayın.türkiyede yok diye bu cüce tavşan bu lop deyip herkese satıyosunuz. arkadaşlar inanmayın benim elimde gerçek cüce tavşan var hollanda lopda var. hatta şuan elimde 5 tane yavru var. adı cüce diye büyümüyor sanmayın büyüyor ama herkes küçük olsun istiyor. oysaki avrupada insanlar sevimli diye besliyor. biz ise küçük olsun diyoruz.benim diyecegim şu herkese inanmayın 50 ytl ye cüce tavşan olmaz fiyatları 200 ytldir. 50 ytllik tavşan kır tavşanıdır.

img

basco

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ