Kuş Forumları > Papağanlar
ACİL EVCIL KONUSAN KONGO JAKO KAMERALI
merhaba tayin nedeniyle cok sevimli jakom yakubu satmak zorundayım. Yakup cok sevımlıdır,ele omuza gelır hatta ınmek ıstemez, ambulans-kedı kopek telefoon vs bırcok taklıt yapar ve bırcok kelıme konusur (safak yakup ben kusum vs )cok sağlıklıdır yanında ayaklı 150 ytl değerındekı az kullanılmıs kafesı ıle beraber bu evcıllıkte ve sevımlılıkte bır jakoya sahıp olmak ıstersenız arayınız 555 631 19 76 aksamları kamera ıle gosterebılırım msn :[email protected] fiyat olarak 850 ytl ıstıyorum KACIRMAYIN
dostum son fiyatını belirtirmisin
merhaba 850 son fıyattır
acaba hangi şehirdesiniz
Karayel anlayamıyorum neden resımını koymuyorsun veya yollamıyorsun.Kamerada gortermekte ne oluyor.Kamerayla hıle cok kolay olur.
arkadaşlar bu kişi ya ciddi değil yada niyeti başka , telefonla arıyorsunuz anlatmaktan kaçıyor ters ters konuşuyor , kameradan gösteririm diyor sonra kayboluyor , böyle bir kuşu böyle bir fiyata neredeyse 1 aydır neden satamıyor ?? enteresan bir durum altından başka bir şey çıkacak gibi gelmeye başladı bana ,samimi olan insan kameradan gösterene kadar bir fikir vermesi açısından fotoğraf koyar ve arayan kişiyi bilgilendirmeye çalışır vs
sevgili mehmet biliyorsunki resim için telefon yada fotoğraf makinası lazım bende yok sadece bılgısdayarım var o yuzden msn de gosterırım üstelik tam tersi değilmi belki yanlış resim koydum kamerayla görmek daha iyi ALLAH kandırmaktan korusun
arkadaşlar bu kişi ya ciddi değil yada niyeti başka , telefonla arıyorsunuz anlatmaktan kaçıyor ters ters konuşuyor , kameradan gösteririm diyor sonra kayboluyor , böyle bir kuşu böyle bir fiyata neredeyse 1 aydır neden satamıyor ?? enteresan bir durum altından başka bir şey çıkacak gibi gelmeye başladı bana ,samimi olan insan kameradan gösterene kadar bir fikir vermesi açısından fotoğraf koyar ve arayan kişiyi bilgilendirmeye çalışır vs
""""Karayel anlayamıyorum neden resımını koymuyorsun veya yollamıyorsun.Kamerada gortermekte ne oluyor.Kamerayla hıle cok kolay olur.""""" mhmt34 bey arkadaşa haksızlık yapmayalım lütfen belkide fotoğraf koyamıyordur. Ayrıca kameraden görünce kesinlikle akacaksınız diye bir şey yok görünce beğenmezseniz almazsınız.
Karayell ben senı cok ıyı bılıyorum.Sen gecen senede baskasının jako resmını kullanıp kendı jakonu satmak ıstememısmıydın acaba.İsteyen papaganım net. sıtesıne bakabılır.Uyarılmıstın.