Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

ACİL EVCIL KONUSAN KONGO JAKO KAMERALI - 2.sayfa

merhaba tayin nedeniyle cok sevimli jakom yakubu satmak zorundayım. Yakup cok sevımlıdır,ele omuza gelır hatta ınmek ıstemez, ambulans-kedı kopek telefoon vs bırcok taklıt yapar ve bırcok kelıme konusur (safak yakup ben kusum vs )cok sağlıklıdır yanında ayaklı 150 ytl değerındekı az kullanılmıs kafesı ıle beraber bu evcıllıkte ve sevımlılıkte bır jakoya sahıp olmak ıstersenız arayınız 555 631 19 76 aksamları kamera ıle gosterebılırım msn :[email protected] fiyat olarak 850 ytl ıstıyorum KACIRMAYIN

img

karayel7667

18 yıl 1 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

burada durust ınsanmı arıyorsunuz burada bırtane durust ınsanla karşılaşmadım benım kadar karşımdakıde durust olsa olay bıtecek neden ınsanları kandırıyorlarkı bılmıyorlar kı bu sıte surum sıtesı bıorde burada bu olay meşur tayın nedenıyle yok jakomu yenı aldım satmak zorundayım bır suru bahene çoğunlukla petshopta çalışan elemanlar bunu yapar patrona yalakalaık yapacaklar ya ınanın sahıplerı bukadar ınsafsız değil emın onunde bır dukkan var oranın elemanları fırlamanın önde gidenı sahıbıde süper dürüst bır ınsan elemanları bana kuş da sordum kafeste en az sahibinin söyulediği fiyatın 1 katını daha fazla söyluyorlar bu kadar yalaka bukadar çıkarcı ınsan görmedım hayatımda nasılsa burasın ıstanbul burada enayı yada keriz çok bınlerce ınsan ziyaret edıyor oradakı tum dukanları ama şunu bılmıyorlar zıyaret edıp gezmek yada meraklı bakmak ayrı sureklı alış veriş yapmak ayrı bunu bir düşünseler artı bizim gibi evlerınde amatör kuşçular yemde alıyor ilaçta bırakında kazık atmayı devamlı müşteri yakalayın asıl enayı onlar bılıyormusunuz bızım gıbı ınsanları kaçırıyorlar onlarda bızım kadar durust olsa olay bıtecek ve bende o dukkana artık kesınlıkle uğramdım kapısından bıle geçmem her hafta sonuda dukkanları gezerım ilaç alırım yem alırım bızım aparmandada besleyenler var emın onune gıttımı hepsıne alırım bır banada 7 ev kuş beslıyor dürüs olsalar ilaçtanda yemdende yuvalıltanda kazanacaklar ama bunlar işin şeytani yönünü düşünüyor İSMİNİ ŞUAN VERMİYORUM O DÜKANIN SAHİBİ İYİ VE DÜRÜST BİRİSİNE BENZEDİĞİ İÇİN VERMİYORUM ÇOK AYIP ASLINDA VERMEM LAZIM SAHİBİDE BURAYA GIDIYORSA KESIN O ELEMENLERI DEĞİŞTİRMESI LAZIM EVET SANIRIM MAVİ KUŞ EVİ YADA CENNETİ OLMALI BURAYA DİKKAT EDIN