arkadaslar bugun yuvadan bi muhabbet kusu aldim.25 günlük daha n kacio n ısırıo bazen ucmaya calişio o kadar elime aldigimda da buldugu ilk sıgınaga girio koltuk arasi avuc ici gibi sıgınıo hemen tavsiyelerinize ihtiyacim var n yedircem nasil davrancam kafestemi daha cok durmali yoksa benimlemi.benimle kaldigi zaman bazen ucmaya kalkio 4 sn sonra düşüo buda beni üzüyo :(
böyle devam edersen öldürürsün daha 25 günlük demişin bırakda yuvada gününü tamlasın anne babası nesler onu yemlerini mamalarını günlük tazele eksik etme yeter cokda elleme yuvadan kendi 30 günde cıkar zaten...
merak etme öldürmem cünkü agzimdan yem yediriyorum kendi agimda cigneyip sonra ona yediriyorum!!! mamasida var
arkadasım niye alınıyosunki 25 günlük yavruyu sen eline alıp oynarsan onu her yuvadan uzaklastırdında anne ve baba onu yadırgaya bilir ve yem yedirmez 25 günlük kusda kendi yem yiyemez ve ölür alınganlık yapcana biraz arastırmanı sitelerde gezinmeni tavsiye ederim hem soruyosun hem kızıyosun iyi valla bildini yap kardesim iylikden maraz doğar diye buna derler herhalde...
merak etme öldürmem cünkü agzimdan yem yediriyorum kendi agimda cigneyip sonra ona yediriyorum!!! mamasida var
kardesim ben zaten satin aldim ve gözüm gibi bakiyorum emni bircok site de arastirma yaptim besleme konusunda sıkıntım yok cünkü cok iyi bakiyorum sadece aliştirma konusunda problem yaşiyorum ama uyarilarin icin tesekkürler cünkü herkes benim gibi bakmayabilir gercekten zor bi iş yapabilşmek icin gercekten muhabbet kusunu cok sevmeniz gerekir
walla arkadaşım ben de geçen yıl mart ayında bir yavru almıştım o da 25 günlüktü :) ben onu alıştırmak için hiç kafesine koymamıştım zaten uçamıyordu.. ama bi yere çarpmaması için çok dikkat ettim özen gösterdim... ailecek gösterdik desek daha yerinde bi cümle olur :D
uçmayı öğrenene kadar kafesine hiç koymadık... uçmaya başlayınca da kafesine koyamadık :D onun için sürekli dışarda olmasın.. benden sana tavsiye sonra yuvaya girmek bilmiyor keratalar... seveceğin zaman alıştırmak istediğin zaman al yeter bence... zaten sende biliyorsundur yavru kuşların eğitimi çok kolaydır... hele de uçamıyorsa....
bnimki de 25 gümlük istersen yardımcı olabilirim:
bak şimdi 1-2 saat lanlız bırak
isim söyletmeye çalış
konuş
denizyıldızı saol bende öyle yapmaya calişiorum bi yere carpmasin die peinden bende ucuyorum onunla :) kackez düserken yakaladim :D
bugun 3. gün aramiz iyi gibi baska bi derdimiz var oda kafese elimi sokuyorum parmagima gelsn die kerata dısari cıkmaya calişio hemen kenardan kenardan bende elimle kpatiyorum bu sefer ısırıo :) elimi üstü sızlıyo ya hala :)
iyi yapmışsın küçük yavruyu almakla kafesine dal takma bence yerde kalsın ayrıca elinden toz şeker ver arada1 hafta içinde kendiside yeme düşer zaten..