Muhabbet Kuşları

DAHA 25 GÜNLÜK yardim lütfen
arkadaslar bugun yuvadan bi muhabbet kusu aldim.25 günlük daha n kacio n ısırıo bazen ucmaya calişio o kadar elime aldigimda da buldugu ilk sıgınaga girio koltuk arasi avuc ici gibi sıgınıo hemen tavsiyelerinize ihtiyacim var n yedircem nasil davrancam kafestemi daha cok durmali yoksa benimlemi.benimle kaldigi zaman bazen ucmaya kalkio 4 sn sonra düşüo buda beni üzüyo :(

dal takmadim ozzo yerde hep toz seker ilk defa duydum :) ama denerim bugun saolasin artik beslenme konusunda pek derdimiz kalmadi tek derdimiz iste kafese elimi sokutugumda dısari cıkmak icin elimi ısırmasi :) dısari cıktıgında ise kankiyiz :)

ya arkadaslsar yeni bir sorunum var benim yaramaz ucmayi ögrendi iyice artik elimde durmuo dogru düzgün cıkıo dısari parmagimda 2 dakka yalandan duruo sonra ucuo gidio avizeye bidahada gelmio taki ben gidip parmagimi uzatip alincaya kadar :(:(:( çözüm önerisi olan var mi acaba ???

isim söyletme aşaması şuan deyil hayvan daha şaşkın kendine gelmeye çalışıyor.alıştırma aşamasında eline aldığında merdiven çalışması yaptır sürekli parmaklarına tırmansın sonra sanırım artık yeme düşmüş olmalı eline yem alıp vermelisin elinden,bu biraz yabani gibi gözüksede 1 ay sonra daha alışkın bişekilde olacaktır veçokhareketli olacaktır.15 gün sonradaayna takmanı tavsiye ederim..

tamam ozzo saolsın yardimlarin icin merdiven calişiyoruz yem de yediyorum elimden ama dısari fazla cıkarmamaya calişiorum artik

Yanıtlamak için giriş yapın