Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

HOLLANDA LOP TAVŞANIM DOĞUM YAPTI ARKADAŞLAR .. RESİMLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Tekrar selam herkeze .. Bir önceki başlıkta açmış olduğum ve resimlerini koymuş olduğum lop tavşanım yaklaşık 5 gün önce doğum yaptı elimden geldiği kadar özenle bakıp yavruları büyütmeye çalışıorum .. Buyrun resimleri :)

Arkadasım satacaksan ben talebim adresim [email protected] İstanbuldayım

Arkadasım satacaksan ben talebim adresim [email protected] istanbuldayım

şu an bir haftalıklar kendime iki dişi ayırıcam diğer üç tanesini satmayı düşünebilirim bu kadar hayvana evde bakamam çünkü ... burdan haber verrim ben sana arkadaşım

kalan yavrularından bir dişi bir erkek almak istiyorum.telim 0 533 7085161,izmir gümüldürdeyim.sanırım sen istanbuldaydın,bahçelievlerdeydin forumda görmüştüm.

img

vulevu

17 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vulevu .. Olabilir arkadaşım yalnız iki haftaya kadar ancak sütten kesilir yavrular daha önce annesinden ayırmak doğru olmaz ama sen izmirdeymişsin gönderme gibi bi şansım yok zaten hayvanlarda harap olur yolda gelirken arabayla fln buraya gelip giden birileri varsa anca belki öyle olur .. Bide unutmadan şunu söyliyim eğer üretmek için istiyosan alacağın dişi ve erkekler kardeş olacağı için sorun yaşayabilirsin ilerde .. ben söylemiş olayım dedim .. görüşmek üzere ..

teşekkür ederim cevabın için.bende yol için zaten kuşkuluydum.ben süs olarak beslemek istiyorum,üretmek amacım yok.yavrular elimde kalır.zaten ördek,kaz,köpekler...anlayacağın ev ve bahçede her yer hayvan dolu.sana kolay gelsin,çok şirinler,bir nazar boncuğu tak yuvanın üstüne.

img

vulevu

17 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Enis kardeş, 1,5 ay gerekli en az,sütten kesilmesi için.Ben tavşanlarımı aldığım 2 yerde böyle demişlerdi ve doğumdan sonra 1,5 ay beklemiştim,yine de Gökhan arkadaş doğrularsa sevinirim. Gelelim kardeş çiftleşmeye.Ben bir çiftlikten 2 tane tavşan bulmuştum ve doğmalarını bekliyordum,bunlar kardeş olacaktı ve bir erkek bir dişi alacaktım. Kardeş çiftleşme sorun olur mu?diye uzun süre araştırdım.Bir veteriner bunun tavşanlar için sorun olmayacağını söyledi,kardeş çiftleşme sorun olmazmış.Yine de Gökhan arkadaş doğrularsa sevinirim.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bebeklerin altı günlük resimleri ..

8. gün