Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

HOLLANDA LOP TAVŞANIM DOĞUM YAPTI ARKADAŞLAR .. RESİMLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM - 2.sayfa

Tekrar selam herkeze .. Bir önceki başlıkta açmış olduğum ve resimlerini koymuş olduğum lop tavşanım yaklaşık 5 gün önce doğum yaptı elimden geldiği kadar özenle bakıp yavruları büyütmeye çalışıorum .. Buyrun resimleri :)

SELAMLAR YAVRULARDAN ALMAK ISTIYORUM ISTANBUL - BAHCELIEVLER TARAFINDAYIM ULAŞIRSAN YADA E-MAİL / TELEFON VERİRİRSEN İRTİBATA GECEBİLİRİZ [email protected] - 05354136549

img

guney

17 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşım Öncelikle maşallah demek istiyorum çok şirinler... Sanırım anne-baba hollanda lop, kırmalık yok yani... Çok güzeller... Kendine 2 tane alacağını ve diğerlerini satacağını söylemişsin. Eğer gerçekten satmayı düşünürsen bende almak isterim. Teşekkürler....

img

queen82

17 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşım... Maşallah çok şirinler... Yavrulardan kendinize 2 tanesini ayırdıktan sonra diğerlerini satmayı düşündüğünüzü yazmışsınız. Gerçekten böyle bir düşünceniz varsa bende almak isterim. Hayvanları çok seviyorum... Siz istanbuldamısınız? Daha satmadıysanız msnimi verebilirim. Haberleşiriz. Teşekkürler...

img

queen82

17 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

maşallah ya 8 günlük halleri benim en çok sevdiğim halleri. hepsi iyi birer yuvaya giderler inş. yerim olsa ve uzak olmasam bende isterdim bi tane çok güzeller çünkü

eniseren tavşanlarını verdinmi? ve satcak olursan fiyatla ilgili biraz bilgi verirmisin? bende hollanda lop çok istiorumm..cvp verirsen sevinirim..

img

myosotis

17 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ