Sürüngen Forumları > İguana
Çekirge konservesi - 2.sayfa
Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 [email protected]
selam el elden üstündür misali bazı konularda hep yeni şeyler öğrenme amaçla, düşünce ve önerilerinize teşekkür ederim dolayısıyla elinizdeki tüm link - hertür bilgi bana çok faydalı olacak. bu arada ürünlerimizle ilgili, son çıkan haberler: http://www.oytrabzon.com/oytrabzon/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=815 sergileniyor..
melissa kaplan , William K. Hayes , James Hatfield bu insanları amazonda veya internette araştırabilirsiniz ya da anapsid.org dan kontrol edebilirsiniz. Hepsi sürüngen uzmanlarıdır.Ayrıca yollamış olduğunuz linketeki " Bazı otobur sürüngenlerin dahi en az haftada 2 kere bu ürünü kullanmasıda gerekmektedir. " cümlesinin kaynağını görmek isterim ... Saygılarımla
Almanyada ki 6000 m2 alanda kurulu olan zoo zajac isimli mağazanın müdür yardımcısı söyledi ve götürdüğüm numunelerdende bizzat kendi eliyle yedirdi.Ama dediğim gibi bu konuda uzman değilim onların dediklerinin ve yaptıklarının canlı şahidiyim.İlginize teşekkür ederim. serdar
Reptile severler İzmirde 29 eylüldeki pet fuarında buluşalım. Sevgiler
Asil bey iguanaların çekirge yemeleri hakkındaki görüşlerini bekliyoruz.Uzun süredir forumlarda yoksunuz hayırdır iyişallah. www.sbgrasshopper.com Serdar Baki
Serdar bey işlerim dolayısıyle foruma fazla bakamıyorum.Sorunuza gelince iguanalar asla ama asla hayvansal besinle beslenmez.Ne çekirge nede başka bi şeyle.İguanalar otoburdur ve hayvansal gıda kısa sürede ölmelerine sebep olur:
Merhaba Asil Açıklaman için teşekkür ederim.Demekki Almanya da ki arkadaş sırf o anda yermi yemezmi diye vermiş olacakki ben o anda verdiğini gözümle gördüm.Açıklamandan anladığıma göre verilirse yiyorlar ama sağlıkları için hiç iyi değil demek istiyorsun değilmi ? sevgiler S.Baki
Serdar bey sağlıkları için iyi yada kötü olayı değil söylediğim.İguanalar herbivor hayvanlardır yani bitkisel beslenen, siz onlara hayvansal gida verirseniz ki gözleri iyi görmez ve bunu yerler sonrada çok kısa sürede ölürler.Çekirge konservesi sürüngenseverler için mutlaka büyük kolaylık ama iguana,uromastyx,blue tongue skink vs gibi hayvanlarda kullanılmaz.
Açıklamalararın için teşekkür ederim.Pet flora fuarında görüşeceğiz galiba .Tarihte değişiklik yok değilmi.Birde davetiye varmı sizde ? www.sbgrasshopper com