Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

Çekirge konservesi - 3.sayfa

Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 [email protected]

ben iguanalar hakkında çok sey bilmeme ragmen birseyi çok ii biliooorum ve müdafa edebılırım ki ıguanalar et obur diiil ot oburdurlar yane çekirge konserwesi ne laka ıguana için_?ben muz bıle wewrip wermemkte kararsızıımm

img

buzkız

19 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşlar Bugün öğrendimki bazı cins iguanalar haftada birkaçkez etçil besleniyormuş.Bu dediğimi Asil beyde doğruladı ve dolayısıyla benim almanya testinde gördüğüm gri iguanalar yiyormuş.Neyse içim rahatladı çünkü gözümle görmüştüm ama tepki artınca şaşırmıştım ama gerçek anlaşıldı demekki bazı tür iguanalar yiyorlarmış. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

Merhaba arkadaşlar Fuar sizlerinde katılım ve desteğiyle çok başarılı geçmiştir.Asil beyin standında Amerikadan yeni getirttiği bir çok sürüngenlerle birlikte sergilenen ürünümüz aynı zamanda yem olarakta sürüngenlere verilerek show da yapılmıştır.Asil beyin elindeki sürüngenler bitmeden mutlaka görün. sevgiler www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

Asil beyden alabilirsiniz oda konservemizi satıyor parakende olarak. sevgiler Serdar Baki

Merhaba Arkadaşlar Ürünümüz İstanbul Mısır Çarşısında Köşk Akvaryum tarafından satılmaya başlanmış ve çok büyük bir başarı elde etmiştir.Nihayi tüketicilere çok az kar payı koyarak satan ve çok faydalı ve doğal olan ürünün gerçekten tanınması için çaba sarfeden ve ticari bir kazanç düşünmiyen ,sadece ihracat yapan ve yıllardır sıkıntılara göğüs geren firmamıza yardım amacı güden Köşk Akvaryuma saygılarımızı sizin nezdinizdede bildirmekten kıvanç duyarım.. Serdar Baki www.sbgrasshopper.com NOT Ayrıca 1 Levent teki Volkan Pet Market özellikle kediler tüm sürüngenler kuşlar ve su kaplumbağaları ile etçil akvaryum balıkları için satışlara başlamıştır..