Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
Çekirge kuş yemi
Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 0232 877 77 07
neredesiniz? gramaj ve fiyat ne?
Merhaba Fiyat ve koşullar konusuna gelince hangi tür alım yapmak istiyorsunuz toptanmı yoksa parakendemi öğrenirsem size daha rahat cevap yazarım.Sevgilerimle.05322779200 serdar baki
Raf ömrü nekadar toptan ve perakende fiyat belirtirseniz bir de kargo ile gönderme imkanı varmı?
Merhaba Ürünümüzün raf ömrü 2 yıldır ve konserve ürün olduğu için Türkiye nin her yerine rahatlıkla gönderilebilir.Ancak şunu önemle belirtmek isterimki biz bu konuda avrupanın en büyük üretim çiftliğine sahibiz yani kendimiz üretip konserve haline getiriyoruz ve halihazırda yurtdışında direk genel distrübitörle çalışıyoruz.Türkiye de pet shoplara veya buna benzer yerlere veya bu işi toptan yapmak isteyen arkadaşlarımıza kapımız herzaman açık.Lütfen daha ayrıntılı bilgi için bizi arayın.0232 877 77 07----0532 277 92 00----Serdar Baki Saygılarımla
Sayın Serdar Bey fiyat almamız mümkün mü yoksa sadece toptan mı çalışacaksınız birde üretim izniniz varmı ne olduğunu bilip bilmeden yedirmek istemem kuşlarıma. [email protected]
selam ilgine teşekkür, ürünlerimiz özellikle bu tür konularda çok hassas AB ülkelerine satıldığı için, hiç çekinmeyin.
Merhaba Mehmetozaslan Lütfen fiyat konusunda beni sıkıştırma...Ben 3 senedir bu işe gönül verdim ve ülkeme faydalı olmaya çalışıyorum.Size almanyadan bir web adresi vereyim ordaki satış fiyatlarını görebilirsiniz. www.reptilica.de ... Tabiki yurtiçi fiyatlarımız çok daha düşük olacak.Sevgilerimle sitede terraristik in içine girin ordanda dosen futter i tıklayın yada direk bu linki yazın ..Avrupadaki en ucuz fiyat bu..Normal fiyatlar ise 1 eur daha pahalıdır. http://www.reptilica.de/shop/default.php/cPath/22_29_107/lang/english/index.htm
Merhaba Arkadaşlar Kendimize ait sitemiz nihayet yayında.Dost sitelerimizden olan hepsievcil.com a teşekkür ederiz ve kendilerinede link verdiğimizi bildirmek isterim.Artık ürünümüz hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sevgilerimle E.Serdar Baki www.sbgrasshopper.com
Başarılarınızın devamını dileriz. Saygı ve Sevgilerimizle, HepsiEvcil.com