Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
Çekirge kuş yemi - 2.sayfa
Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 0232 877 77 07
Merhaba Arkadaşlar Bugünden itibaren numune istiyen arkadaşlarımız lütfen benimle sitemdeki telefonlardan bizzat irtibata geçsinler.E mail yoluyla istenen numunelerde suistimalle karşılaştığımız için anlayışla karşılamanızı bekliyorum. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com Serdar Baki
Merhaba Arkadaşlar 29 Eylül yani önümüzdeki perşembe fuarımız başlıyor hepinizi bekleriz. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com
Merhaba Arkadaşlar Avrupada kuş yemi olarak satışı yapılan bizim ürettiğimiz çekirge konservesini iç piyasayada sunduk.İstanbul daki arkadaşlar veya Türkiye nin herhangibir yerindeki arkadaşımız www.kisik.com.tr adresine girerek sipariş verebilir.Konusunda uzman olan İstanbul daki Kısık A.Ş Türkiye deki tüm dağıtım ağına ürünümüzü eklemiştir.Biz sadece yurtdışı piyasamızla ilgilenmeye devam edip ülkemizi çok daha iyi temsil etmeye çalışacağız.Bugüne kadarki ilgi ve alakanıza teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. www.sbgrasshopper.com Serdar Baki
Merhaba Kanaryaseverler,
Bugün tavsiye üzerine kanarya konusunda uzman olan Bornova da oturan Erdinç bey ile buluştuk.Kısa bir sohbetten sonra evine gittik ve onlarca her cins kanaryayı görünce açıkcası şaşkınlığımı gizliyemedim.Erdinç bey ile beraber yanımda götürdüğüm 17 li büyük boy ve 20 li orta boy çekirge konservesini açarak kanaryalara vermeye başladık.Bazıları belli bir süre inceledi ve sonra yediler.Bazılarınada birkaç parça yaparak verdik onlar daha çabuk yediler.Erdinç bey ürünün çok güzel olduğunu tüm bile verilse geriye birşey kalmıyacağını ve eğer kuşlar toplu haldeyken verilirse yeme psikolojisinin daha yüksek olduğunu söyledi.Erdinç beyin evinde inşaat olduğu için denemeleri kısıtlı zamanda yaptık.Bir hafta boyunca Erdinç beye nımune vereceğim ve asıl ondan sonra Erdinç beyin görüşlerini size aktaracağım.Ama şunuda belirteyimki Erdinç bey kanaryaların bu ürünü kesinlikle severek yiyecekleri doğrultusunda görüşleri var.Aşağıda bugünkü ziyaretten bazı resimler gönderiyorum.
Saygılarımla
Serdar Baki
Merhaba Arkadaşlar Çok yakında kendi sitemizdede parekende yurtiçi satışımız başlıyacaktır.Yurt içindeki fiyatları kontrol altına almak için bu uygulamaya başlama kararı aldık. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com Serdar Baki
Merhaba Arkadaşlar 13 Aralık 2005 Tarihinde yapılan İhracatın Yıldızları yarışmasında Çekirge Konservesi İhracatımız birincilik ödülüne layık görülmüştür.İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde yapılan törenle ödülümüzü aldık.İnanın bu kadar eziyet ve uğraşmadan sonra alınan bu ödül ülkemizi yurtdışında daha iyi temsil etmek için bize çok büyük bir teşvik vermiştir. Saygılarımla Serdar Baki