Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

süs tavuğu kolleksiyoncusu

piyasada çeşitli süs tavuğu üretenler var. kataloga göre üretim yapan şu ana dek rastlamadım 45 yıllık süs tavuğu üreticisiyim. maksadım ticaret değil. ama bir işi yapacaksan ya hep ya hiç. aktif satıcı değilim. elinde 30 tür tavuk var. haliyle satabileceğim fazla türler var. çünkü her istediğiniz tavuğu her zaman alamazsınız. yerim izmir de telefonum: 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. gönderme yapamıyorum. adım : refik yanık. orjinal ırk takası yapılır. elimde bulunan fazla ırklardan kan değişimi için takas yapabilirim. civciv sezonu da başladı. üretime başladım. süs tavukçuluğu branşının alfabesini çoktan bitirdim. bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek tanışmak isterim. kapımız bütün hayvan dostlarına açık. temennim yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil canlılarını görmek için uğraş veriyorum. (mutluluğum belki de şundan ileri geliyor. Bende olanlara seviniyor, olmayanların da üzerine düşmüyorum).

img

ryanik

17 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

refik bey; sizin gibi değerli ve girişimci insanların olması ülkemizde süs tavukçuluğunun gelişmesine yardımcı olmuştur. bende de süs tavuğuna merakım var ve sahip olmayı düşündüğüm bir kaç cinsi size bildiriyorum. belirttiğiniz üzere, sizde yoksa kimsede yoktur. eğer yoksa siz çinslerin çeşitlerini nasıl çoğaltıyorsunuz? yani yeni cinsleri nereden alıyorsunuz. bana yardımcı olun, bilse bilse sizden başkası bilmez. istediğim çeşitler aşağıdadır. şimdiden teşekkür ederim. 1-Ayam Cemani, 2-Buttercup, 3- java, 4- yokohama, 5-Marans, 6-Minohiki, 7-Redcaps, 8-beyaz yüz Spanish,9-Sumatras. merakla ve sabırsızlıkla haberleriniz bekliyorum.

img

sözcü

17 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

söylediğiniz ırklar içerisinde yokohoma,java,sumatra yı 1995 yılına kadar yaptım. ondan sonra ırklar tıkandı. daha doğrusu sumatra dan başkası gözüme keyif vermedi. alıcısı da nadir. öyle ırklatrı tavsiye etmem. mevcut ırklar yeter artar. fazla hırsa da gerek yok. yolunuz izmir e düşerse bizim gece kondunun terasındaki 60 metre karelik yerdeki hayvanlarımızı görebilirsiniz. bu meslekte canlıyı ayakta tutabilmek en önemli iştir. Allah bize bir size de bin versim. sağlıcakla kalın. (cep telefonuma adresinizi ve adınızı gönderiniz görüşelim).

img

ryanik

17 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok yazık, özellikle java ve sumatra cinslerine sahip olmak isterdim. umarım zamanında sattığınız biri çıkar bende var der. eğer olmazsa bu cinsleri nasıl yurtdışından getirebiliriz? 45 yıllık tecrübelerinizi bizimle paylaşın. siz yeni bir cins eklemek istediğinizde ne yapıyorsunuz? hangi yolu izliyorsunuz? ithalatı yapan kimdir? yöntemi nedir? bunu sizden başkası bilemez. biz yeni başlıyanlara yol göstererek yardımcı olunuz. brahma, dev cochin, phoniks gibi cinsler her yerde var, üstelik civcivlerini bile mısır çarşısıda satıyorlar. bence önemli olan yeni ve ender çeşitleri beslemek. bırakalım bu çeşitleri ticaret kaygusu taşıyanlarar beslesin. saygılarımla hüseyin özbay

img

sözcü

ÖZEL MESAJ

hüseyin bey; White Faced Black Spanish (beyaz yüzlü siyah ispanyol) ve Marans (kahve renkli yumurtacı) bende var ama şimdilik kimseylepaylaşmak stemiyorum. ancak bu işin ticaretini yapmadığından ve iyi bakacağından % 100 emin olduğum kimselere gelecek yıl hediye edeceğim.

img

mediko

20 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn mediko; lütfen ben bu işi sadece zevk için yapıyorum. yerim levent`e (istanbul) bahçe içinde bir evde yaşıyorum. ve hayvanlara iyi bakacağıma emin olun. eğer beni ve evimi görürseniz süs tavuklar benim için tamamen hobi olduğunu görürsünüz. mail adresimi aşağıda. benide layık görürseniz sevinirim. siz neredesiniz ? [email protected]

img

sözcü

ÖZEL MESAJ

hüseyin bey aslen bende istanbul`luyum. haziranda geleceğim görüşürüz. muğla şehrinin bir kasabasında yaşıyorum.

img

mediko

ÖZEL MESAJ

Sn. Mediko Muğla Şehrinin Bir kasabasında yaşadığınızı söylemişsiniz, Ben de Muğla Milas ta yım. Hayvansever biri ile görüşüp tanışmak isterim. Saygı ile,,,,

img

mualme

17 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın mualme; muğla-datça da yaşıyorum. özellikle de su kuşları konusunda çok geniş kolleksiyonum var. süs tavukları üzerine fazla iddalı değilim. süs tavukları için 32 kümesve kafesim var. bunlardan 4 cinsi sanırım sadece bende var. her sene birkaç bilinen cinsi kaldırıp yerine türkiyede olmayan cinsleri koyuyorum. umarım bu sayede süs tavukçuluğuna katkılarım olur. saygılarımla.

img

mediko

ÖZEL MESAJ

Sn. Mediko, İletimi yanıtladığınız için çok teşekkür ediyorum. Datça ile ulaşımı Bodrum üzerinden feribotlarla yapıyoruz. Nasip olursa ve iş yoğunluğumdan fırsat bulursam Datça yı görmek istiyorum. Yolunuz buralara düşerse beklerim. Tanışmak isterim. Adresim: Avukat Mustafa Ali MERSİN Hacıilyas Mahallesi Avcılar Sokak Artunlar İşmerkezi 19/114 MİLAS/MUĞLA Telefonum: 0 252 512 5266 Saygı ile kalınız....

img

mualme

17 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ