Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
süs tavuğu kolleksiyoncusu - 2.sayfa
piyasada çeşitli süs tavuğu üretenler var. kataloga göre üretim yapan şu ana dek rastlamadım 45 yıllık süs tavuğu üreticisiyim. maksadım ticaret değil. ama bir işi yapacaksan ya hep ya hiç. aktif satıcı değilim. elinde 30 tür tavuk var. haliyle satabileceğim fazla türler var. çünkü her istediğiniz tavuğu her zaman alamazsınız. yerim izmir de telefonum: 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. gönderme yapamıyorum. adım : refik yanık. orjinal ırk takası yapılır. elimde bulunan fazla ırklardan kan değişimi için takas yapabilirim. civciv sezonu da başladı. üretime başladım. süs tavukçuluğu branşının alfabesini çoktan bitirdim. bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek tanışmak isterim. kapımız bütün hayvan dostlarına açık. temennim yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil canlılarını görmek için uğraş veriyorum. (mutluluğum belki de şundan ileri geliyor. Bende olanlara seviniyor, olmayanların da üzerine düşmüyorum).
mustafa bey; datçaya gelirseniz sizinle tanışmaktan mutluluk duyarım. feribot çalışmaya başladı. görüşmek dileğiyle. gelmeden önce bir mesaj atarsanız sevinirim. [email protected] saygılarımla.
sn refik hocam; bir haftadır yurd dışındaydım. umutla ve merakla bilgisayarı açtım ki yeni çeşitleri kolleksiyona eklemenin yolunu bize göstermişsiniz diye. anladım ki her tecrübeli ve bilgi birimi olanlarda olduğu gibi birazcık bilgilerini saklama duygusuyla bizlere yol öğretmekten sakınmışsınız. olsun, bizlerde kendi yolumuzu bulur nasıl olduğunu öğreniriz! saygılarımla
sayın sözcü babamın bir nasihatı oğlum her doğruyu her yerde söyleme derdi. benim yaptığım hayvancılığı bir görmen lazım. 60 metrekare lik çatı katında 2000 hayvanla nasıl uğraştığımı görmen lazım. ne sır saklayayaım ki. her şey anlatmayla olmaz. ben hocalarımın günlerce kümeslerini temizledim. bana birşeyler öğretsinler diye. dünyada ne kadar ırk varsa bir yana benim sarı fizan ve hamburglarım bir yana ! diyeceğim bu kadar.... fazla reklama gerek yok. 20 tv programı 50 gazete röportajı bana yeter artar.
hocam sizi kızdırdıysam özür dilerim;cevap yazmayınca! ama gerçekten merak ettim yerinizi, 30 çins olduğuna göre herçinsten 60 damızlığınız olmalı. gerçekten de mucize olmalı 60 m2 de bunları yapmak. siz gerçek bir usta olmalısınız. gelecek hafta izmire gelirsem beni kabul edermisiniz? belki bende temizlerim kümeslerinizi. sizde yol gösterirsiniz belki bana... saygılarımla; hüseyin özbay [email protected]
Sayın ryanik; Benim gıbı turlerınızı orjın formlarını gormek ısteyecek bır suru arkadas ıcın bu iddaalı hayvanların resımlerını sergıledıgınız bır adres var mı ? Görmek mumkun mu? boylece sızın de dedıgınız gıbı belkı sadece katologta degıl canlısını da gormek ıcın heveslenecek yenı bı nesıl olusur... ...saygılar...
sayın hüseyin bey benim fıtratımda kırılmak darılmak yoktur. şöhret olmak uğruna yalan söyleyene doğruluk nasip olmaz. sanal alemde herşeyi yazmak söylemek doğru değil. izmir e gelirsen ben sana a` dan z` ye herşeyi gösteririm. farkındasan resim bile koymuyorum.en derin muhabbetlerimle....
sayın adem bey kardeşim sanal aleme resim koymuyorum. çünkü resimleri herkes kopyalayıp çeşitli yerlerde kullanıyorlar. izmir e gelirseniz tavuklarımızın resimlerini çekmenize izin veririm. güzel bir katalog hazırlamak istiyorum. hazır olunca internet te bilgi vereceğim. 1 m x 80 cm ebadında çerçevelik her tür tavuğun resimlerin den oluşan bir poster şeklinde olacak. selametle....
merhaba kardeş elimde iki adet paçalı küçük süs tavuğu var bir yıl önce almıştım geçen sene 4 yumurta 3 ü kanarya yumurtası kadar 1 ise ferik yumurtası gibi idi bu günlerde 5 adet yumurtladı kanarya yumurtası kadar acaba neden veterinere sordum vitamin ilacı verdi ama yine aynı bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz problem nedir. yem olarak buday mısır kırığı.toz yumurta yemi çivciv yemi karıştırarak veriyorum yeri müsait teşekkürler.
Selam arkadaşlar tüm haftamı yeni kümesler yuvalıklar ve tünekler yapmakla geçirdim benim yerim birbuçuk dönümlük bana göre geniş bi arsa şeklinde fakat ördekler tavuklar sülünler derken 70, 80 civarında hayvan mevcut yavruları koymaya yer bulamaz oldum.Ben böyle uğraşırken aklıma sayın Refik Yanığın 60 metre kare terasta 2000 hayvan besliyorum sözü geldi bana biraz mübaala gibi geldi ama sayın yanık lütfen yanlış anlamayın ben 5 adet beç tavuğunun çıkardığı gürültü yüzünden koca mahalle ile papaz oldum siz bu kadar hayvanla nasıl idare ediyosunuz bi düşününce 60 metrekare ve 2000 hayvan valla ne diyim pek inanasım gelmedi.
sayın tüfekçi bahsettiğiniz yumurta türü kistatik bir yumurtadır. tohumsuzdur. hayvanda rahim açılmadığından dolayı. kist halinde yumurtluyor. ona hergün 1 tane VİMİNERAL TABLET yuttur.fazla da üzerine düşme. değiştirme imkanın varsa değiştir. ben de de öyle hayvan çıkıyor. selamlar.