Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
süs tavuğu kolleksiyoncusu - 5.sayfa
piyasada çeşitli süs tavuğu üretenler var. kataloga göre üretim yapan şu ana dek rastlamadım 45 yıllık süs tavuğu üreticisiyim. maksadım ticaret değil. ama bir işi yapacaksan ya hep ya hiç. aktif satıcı değilim. elinde 30 tür tavuk var. haliyle satabileceğim fazla türler var. çünkü her istediğiniz tavuğu her zaman alamazsınız. yerim izmir de telefonum: 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. gönderme yapamıyorum. adım : refik yanık. orjinal ırk takası yapılır. elimde bulunan fazla ırklardan kan değişimi için takas yapabilirim. civciv sezonu da başladı. üretime başladım. süs tavukçuluğu branşının alfabesini çoktan bitirdim. bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek tanışmak isterim. kapımız bütün hayvan dostlarına açık. temennim yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil canlılarını görmek için uğraş veriyorum. (mutluluğum belki de şundan ileri geliyor. Bende olanlara seviniyor, olmayanların da üzerine düşmüyorum).
Refik Abi Allah(C.C.) haccını inşallah kabul buyurur.Bizlerede dua etmeyi unutmazsın inşallah.Allah(C.C.)`a emanet ol.Yolun açık olsun.
Selam arkadaşlar.Refik Abi`yle görüştüm hacca gitmesine 15-20 gün kadar kalmış.Elindeki fazla olan ırklardan almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
sevgili dostum elbette hayvanları bırakmak çok zor olacak neyse ki ortanca biraderi hayvanlara bakmak için zor ikna sdebildim butun yem çeşitlarinden stok yaptım inşallah zayiyat verilmez tabiiki maşınıda verecez yeterki hayvanlarıma iyi baksın biliyosunuzki benim kümeslere evimin içinden giriliyor onun için yabancı bakıcı uygun olmaz hepinize başarılar dilegile kalbi muhabbetlerimi sunarım rabbim tekrar görüşmeyi nasip etsin.
Merhaba Arkadaşlar bugün Refik bey i arayıp yanına gittim daha önceden ne görmüşlüğüm var ne tanımışlığım ilk defa bugün gördüm. Elinde gerçekten saf ve nadide ırklar var Allah nazardan saklasın. Bazı arkadaşlar bir kaç hayvan besleyip gerek ırk gerek cins konusunda diğer yetiştiricilerle atışmaya başlıyorlar.Refik beydeki hayvanları bi görün ondan sonra atışın derim.Kendisi oldukça alçak gönüllü ve hoş sohbet bi insan kümesi gördüğümde bu işi ticaret olarak değilde gerçekten bu işe gönül vermiş bir insan olarak yaptığını fark ettim. Bazı arkadaşlar 60 metrekare yerde nasıl 2000 hayvan beslenir gibisinden tutum sergilemiş bende gidip görün derim birşeyi bilmeden ve görmeden atıp tutmaya gerek yok derim. Fark ettiğim kadarıyla Refik bey in kapısı herkese açık ilgisi ve samimiyeti gerek insanlara gerek se hayvanlara verdiği değeri ortaya koyuyor. ***NOT:Bu yazıyı polemik için yazmadım bu sayfayı okuyup gördüğüm doğruları da yazmak istedim. Kimsenin kimseye haksızlık etmesini istemem. SAYGILAR İZMİR / KEMALPAŞA / ARMUTLU dan Aydın
SAYIN ryanik SAYIN sözcü SAYIN mediko SAYIN mualme SAYIN AdemŞAHİN SAYIN TÜFEKÇİ SAYIN rifatbayraktar SAYIN elifim SAYIN rahmanakcay SAYIN tavuKÇU SAYIN marul89__ SAYIN duygusal SAYIN rozgen SAYIN MP SAYIN trakonya SAYIN acemi64 SAYIN limon79_1 SAYIN willy35 ARKADAŞLARIM HEPİNİZ DEĞER VERDİĞİMİZ YAZILARINI DİKKATLE OKUDUĞUMUZ ÜSTADLAR SINIZ Bİ OLAYI BU KADAR BÜYÜTMEYE GEREK YOK BU SİTE HEPİMİZİN KİMSE ÖKÜZÜN ALTINDA BUZA ARAMASIN KİME NE KİM KAÇ METRE KAREDE KAÇ HAYVAN BESLİYO, KARCISI ZARARCISI V.S
Refik abi bu tavuklarla ilgili gazeteye bile çıktı. Gazete küpürünü hâlâ saklıyorum. Bir ara arayıp konuşmuştum kendisiyle. Haccını Allah kabul etsin. Hayırlı olsun. Başarılar. Adana`dan Şevket Karpuzcu 0541 2697067
Sayın Murat Petek kardeşim gidip gördüğünü ve resimlerini en kısa zamanda kendi sitende yayınlayacağını yazmışsın ama halen resimler yok.Acaba Refik abiden izin çıkmamış olabilirmi diye düşündüm birden.Eğer ki böyle bir problem yoksa en kısa zamanda ve sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz.Kendi adıma ben gidip göremem refik abinin tavuklarını.Fırsatım yok.En azından resimlerle idare edelim.Teşekkürler...
sayın parkhayvanat rumuzlu arkadaşım.o sıraladığın isimler içinnde yakından tanıdığım veya tanımasamda yazılarını okuduğum yetiştirici ve hobi amaçlı bu işi yapan arkadaşlarım ve yine tanıdığım kadar ve yazılarını okuduğum kadar o arkadaşların hiç biri öküz altında buzağı aramaz hepside bence gerçek kanatlı hayvan sever ki refik yanık abimizin açtığı başlıkta refik abinin kolleksiyonunu görenler duygularını görmek nasip olmayanlarda bilgilerini paylaşmışlar.ayrıca ben refik yanık isimli kişiyi tanımam fakat refik abi bu başlığı açtığın için yazan arkadaşlarada paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim
pek sayın arifgirgin arkadaşım bende sana tşk edrm (farklı bir konuda x birine gönderme yapmıştım sen alınma)
bi ilan veriyosun bi öncekiyle çakışıyomu çakışmıyomu (imla hatası cümle düşüklüğü) diye düşünüp kafasını yoranlar var o arkadaşlara istinaden o atasözünü kullandım kimse alınmasın! SAYGILAR TÜM EVCİLLİLERRİ SEVİYORUM