Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

süs tavuğu kolleksiyoncusu - 6.sayfa

piyasada çeşitli süs tavuğu üretenler var. kataloga göre üretim yapan şu ana dek rastlamadım 45 yıllık süs tavuğu üreticisiyim. maksadım ticaret değil. ama bir işi yapacaksan ya hep ya hiç. aktif satıcı değilim. elinde 30 tür tavuk var. haliyle satabileceğim fazla türler var. çünkü her istediğiniz tavuğu her zaman alamazsınız. yerim izmir de telefonum: 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. gönderme yapamıyorum. adım : refik yanık. orjinal ırk takası yapılır. elimde bulunan fazla ırklardan kan değişimi için takas yapabilirim. civciv sezonu da başladı. üretime başladım. süs tavukçuluğu branşının alfabesini çoktan bitirdim. bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek tanışmak isterim. kapımız bütün hayvan dostlarına açık. temennim yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil canlılarını görmek için uğraş veriyorum. (mutluluğum belki de şundan ileri geliyor. Bende olanlara seviniyor, olmayanların da üzerine düşmüyorum).

img

ryanik

17 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Allah kabul etsin. inşallah gözünüz arkada kalmaz. bıraktığınız gibi bulursunuz.

selam refik bey.ben de izmir-karşıyakadayım.yazdıklarınız ilgimi çekti.siz de arzu ederseniz tanışmamızı isterdim.mail adresinizi yazarsanız memnun olurum. [email protected] 0539 209 16 22

img

toro

18 yıl 1 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar cevap yazıp yazmama konusunda bayağı tereddüt ettim ama sonunda kendimi mecbur hissettim. ben sadece willy35 arkadaşın mesajına istinaden yazma zorunluluğu hissetim sayın arkadaşım ben ne seni nede sayın refik beyi tanırım yani bikaç hayvan besleyip de 60 metrekare yerde nasıl 2000 hayvan beslenir diye soran diye hitap ettiğin kişi sanırım benim, bu sözünü üstüme alındım yani merak etmiş olamazmıyım bu sayın refik yanığa karşı bi saygısızlık değil hem hiç hayvan beslemesemde meraketmiş olamazmıyım, sormak suçmu,acaba siz gidip görmeden önce gerçekten merak etmedinizmi o kadar hayvanın o kadar yerde nasıl bakıldığını, yani tehessüf ederim atıp tutmaktan bahsediyosunuz peki sizin yaptığınız ne oluyo,sizde beni tanımıyosunuz beslediğim hayvanlar hakkında bi bilginiz varmı, o zaman siz niye başkaları hakkında atıp tutuyosunuz hem ben sayın Refik Yanığa sordum o da cevabını verdi size ne oluyo sizi tanımadığınız kişiler hakkında biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum aynı sözlerim parkhayvanat rumuzlu arkadaş içinde geçerli umarım cevap yazmak zorunda kalmam, eğer polemik yaratmak istemiyosanız tanımadığınız kişiler hakkında eliştiri yapmaktan vaz geçin derim bu sözlerim için bu iki arkadaş hariç tüm hepsi evcil üyesi dostlarımdan özür dilerim saygı ve selamlarımı sunarım.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın rifatbayraktar Yazdığım mesajın yerini bulduğunu düşünüyorum.kendinize haksıklık edildiğini düşünmüşsünüz, oysaki yazdığınız yazıda 60m2 de 2000 hayvan nasıl bakılır pek inanasım gelmedi diyen siz değilmisiniz? elbette merak edebilrisiniz karşıdakini yalancılıkla itham etmek yerine daha uygun soru sorabilirsiniz. konuyu anladığınız için teşekkür ederim. size yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasınada yapmayın derim. Saygılar

img

willy35

16 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Rifatbayraktar Yazdığım mesajın yerini bulduğunu düşünüyorum. Size haksızlık edildiğini düşününce hemen cevap yazıyorsunuz. tanımadığınız kişiler hakkında yazan sizdeğilmisiniz? ( bi düşününce 60 metrekare ve 2000 hayvan valla ne diyim pek inanasım gelmedi.) Sözü size ait değilmi? Kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi siz de başkalarına yapmayın derim.Ben refik beyle tanıştım sonra burda yapılan haksızlığa karşılık bir önceki yazıyı yazdım umarım bu konuyla ilgili tekrar yazmak zorunda kalmam. Saygılar

img

willy35

16 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Allah c.c Hacc Görevinizi kabul etsin. Yeriniz tam olarak İzmirin neresindedir? Sizi ziyaret etmek isterim

img

abdullah50

16 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili dostlarım 14 kasım saat 7,05 üçagı ile ciddeye uçacagız 1 ay sonra rabbim kavüşturursa inşallah görüşeceyiz hapiniz için kabe ve ravzada arfat ta iyi duygularınız için dua edeceyim sizleri çok seviyorum bundan şupheniz olmassın kavuşmak dilegi ile ALLAHA EMANET OLUN.

img

ryanik

ÖZEL MESAJ

Sayın Refik Bey Hac`dan geldiniz. ALLAH kabul etsin. Sizi uzun zamandan beridir arayamadım. İşlerim çok yoğun olduğu için sizi arayamadım. Tavuklarınız nasıl? Siz yokken problem yaşanmış mı? Sağlığınız nasıl? Tekrar görüşmek üzere...Hayırlı işler ve iyi günler iyi çalışmalar temenni ederim. Zeki GÜRPINAR.

img

zekii

16 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili zeki kardeşim allha şukur dönüş yaptım geldiğim günden beri kümesleri temizlemekle meşgulum ben yokken bir iki zayiyat olmuş önemli deiğil yakın zamanda hayvanlar rayına girer tekrar selamlarımı sunarım görüşmek üzere.

img

ryanik

ÖZEL MESAJ

Değerli Refik Bey mesajınızı aldım. Tavuklarınızın sağlıklı olduğuna çok çok sevindim. 2 zayiyat hiç yok gibi sayılır. Siz onları fazlasıyla telafi edersiniz. Çalışmalarınızda başarılar diler,sağlıklı ve mutlu günler temenni ederim.

img

zekii

16 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ