Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
süs tavuğu kolleksiyoncusu - 7.sayfa
piyasada çeşitli süs tavuğu üretenler var. kataloga göre üretim yapan şu ana dek rastlamadım 45 yıllık süs tavuğu üreticisiyim. maksadım ticaret değil. ama bir işi yapacaksan ya hep ya hiç. aktif satıcı değilim. elinde 30 tür tavuk var. haliyle satabileceğim fazla türler var. çünkü her istediğiniz tavuğu her zaman alamazsınız. yerim izmir de telefonum: 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. gönderme yapamıyorum. adım : refik yanık. orjinal ırk takası yapılır. elimde bulunan fazla ırklardan kan değişimi için takas yapabilirim. civciv sezonu da başladı. üretime başladım. süs tavukçuluğu branşının alfabesini çoktan bitirdim. bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek tanışmak isterim. kapımız bütün hayvan dostlarına açık. temennim yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil canlılarını görmek için uğraş veriyorum. (mutluluğum belki de şundan ileri geliyor. Bende olanlara seviniyor, olmayanların da üzerine düşmüyorum).
Refik bey merhaba kardeş daha öncede sizden küçük paçalı tavuk um hakkında bilgi istemiştim yardımcı oldunuz sağolun yalnız o tavuk hala bende ona kıyamıyorum izmirden sürekli direk raba zonguldak a geliyor bir hesap no versenizde bir çift zibrit tavuk gönderebilirmisiniz.sadece hobi amaçlı bana yardımcı olursan çok memnun olurum. [email protected] selamlar hayırlı işler.
sn. Parkhayvanat rumuzlu arkadaşım, hepimzin ismini zikrederek, bazı konularda konuşmanın gereksiz olduğunu belirtmişsin, dikkat edersen benim hiçbir kişi ile alay edercesine yazdığım yazı bulunmamakta, gördüklerimi ve temennilerimi paylaşmış olabilirim o kadar, bunu önemle belirtmek istedim. Tüm dostlara saygılarımla..... Avukat Mustafa Ali MERSİN
sayın fehmi kardeşim benim bilgisayarım olmadığı için yazınıza cevap biraz geçikti şu anda satılık sadece her cinsten horozlar kaldı sizin isteyinizi ancak 3 veya 4 ay snra karşılıya bilirim siz istemekte geç kaldınız sonra şunuda belirteyimki farkındaysanız herkes alıcı. sıfatında oysa ben birazda verici olmalarını öneriyorum bu branşta cidii arkadaşların elindeki saf ırkların heba olmaması için bu işe gönül verenlerle paylaşmasını arzü ediyorum . yolunuz izmire duşerse beklerim sevgi ve saygılarımı sunarım.
Refik kardeşim merhaba ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum hayvanları çok seviyorum inanın vaktim çok sınırlı sizlerin yazılarınızı dikkatle izliyor görüşlerinize katılıyorum.kendime ait müsait bir yerim yok ancak iki adet keklik iki adet sülün veiki adet bordwayt erkek bıldırcınım var iki adet zibrit tavuk alabilirsem ançak bu kadarına baka bilirim yavrularını müsade alıp köyüme salmayı düşünüyorum.emekli olunca inşallah sizlerinde deyerli görüşlerini alarak inşallah tüm vaktimi bu yolda harcaya bilirim inşallah izmire yolumuz düşer tanışırız.sizleride kömürün diyarı zonguldakta ağırlamaktan şeref duyarız selamlar.
slm refık bey ben bu işe yenı basladım ve hobı olarak yapıyorum su an elımde bır kac cesıt var ama eger yavru varsa bır kac cesıt almak ıstıyorum ama benım gelme ımkanımda yok aslında gelmek ısterım sızı teçrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.hepsınınde ısmını bılmıyorum resımlerı olsa bırde fıyatı ogrenırsem bana yardımcı olacagınıza emıınım ben ertugrul 5324434603 bursa msn [email protected] hayırlı aksamlar .
kıymetli üretici kardeşlerim tavugunuz gurk oldu yumutra bulamıyorsunuz kuluçka makinanızı çalıştırdınız yumurtanız yok yolunuz izmire düşerse yumurta teymininde yardımcı olmaya çalışırım yalnız yumurtalar saf damızlık yumutası olup fiyatı:tanesi 10 tl dir hatırlatmış olaytım önceden bildirmeniz şart!selamlar bol üretimler.
Bana yardımcı olacak evcil dostu yok mu........ Dişi bob white bıldırcını lazım.....lütfen yardımcı olun...... mail:[email protected]
sevgili dostum benim kataloğumda bıldırcın sülün ördek kaz ve hindi tavus kuşu yok.bende verici grup arıyorum maalesef herkes alıcı oluyor.kendini üzme ama kanatlı grup tan istediğin olursa haber verirsin.en kalbi selamlarımla
Bütün hayvan dostlarına selam uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum fakat yazmak kısmet olmamıştı Sayın ryanik`le ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum. Arkadaş sürekli hayvAn severlere yardımcı olacağını söylemekte, insanların hep alıcı olduğunu, verici olmadığını ifade etmekte. Fakat sayın ryanik`in son mesajı beni hayretler içinde bıraktı. Bende küçükte olsa, hobi amaçlı bu işlerle ilgileniyorum. Nasıl olurda bir yumurtaya 10 tl(saf kan damızlık olsa bile) fiyat biçiyorsunuz. Bu düpedüz fırsatcılık. İnsanların bu konuya olan meraklarını istismardan başka bişey değil. Hayvanlara verdiğiniz emeği saygıyla karşılıyorum ama bu fırsatcılık zihniyetinizide kınıyorum. HERKESE SELAM VE SAYGILAR
slm ben amasyadan izmire misafir olarak geldim.int aracılığı ile refik abinin evine gittim.inanın ben bukadarını beklimiyordum 60m2 lik terasında süs tavuğunun saf ırklarını hijyen ve sağlıklı bir şekilde bakışı beni ve teyzeoğlumu hayranlık ve şaşkınlıkta bıraktı. süs tavuğunu sevgisi ve saf ırkları görmek isteyen gitmeli diye düşünüyorum.çok çeşit ve sayı var. alayım dedim ama arabamda yer olmadığından sadece bir çift ters tüylü fizan alabildim.brahmaları tüyde olmasına ramen çok heybetlilerdi nasip olursa birdaki gelmemde onlardan da olacam.