Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

bu siteyi gorunce tuyleriniz diken diken olacak:(( - 2.sayfa

http://www.bonsaikitten.com/ kedileri yavruyken cesitli fanuslara koyup sekillerini deistiriolar. onlardan resim cercevesi vs. gibi seyler yapip bir de buna sanat adini veriolar.. sitede kedi sahibi bi hacker varsa en azindan su igrenc siteyi hacklesin, daha cok sadist insana ulasmadan... o kucuk sirin hayvanlara boyle bi iskencede bulunmak kimin aklina nasil gelir: (((

img

hamham

19 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler beppomomo bende rahatladım

img

deepfıshıng48

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Birde site açılımında kedi sesi vermişler

img

deepfıshıng48

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

inanılmaz,vahşice görüntüler bunlar,bakamadım nefesim kesildi...bu insanlara tanrı cezalarını vermeli...

img

liliş

19 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

selo15

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben siteye yani üye oldum ve siteye baktım.böyle birşeyin gerçek olmaması dahi tüylerimi ürpertti.gerçekten de böyle yapanlar var.bunu nasıl yaparlar hala aklım ermiyor.

img

serdarozdemir

19 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

inanmıyorum yaaa!Bunu nasıl yaparlar?Ahhh ne güzel şaka şimdi sinirlerimi gerdi.Hayvanlara eziyet edilerek şaka yapılmaz Allah taş etsin onlrı Allah belalarını versin.İğrençler.Acımasızlar.Bende o siteye girdim ve yorumlarımı yazdım...İğrenççççç!Çoooooook kötü.Benim kuzenim hayvan dostu ama ne yazıkki kedi düşmanı bi hacker.Onu yapanların bilgisayarını patlatmasını biliyor.Onu ikna edebilirsem yapsın böyle bi işi.Hemde güle güle.

img

citcit

19 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sitedeki iğrençlikleri gördüm bir de bu iğrençliklere ortak olmaya çalışan akılsız insanların maillarını okudum .birinin kardeşi futbol takımında oynuyormuş da kediyi futbol topunun içine sokup fotoğrafını çekme imkanları varmıymış doğumgünü hediyesi diye verecekmiş.bir bilen varsa bu siteyi imha edebilir mi.

img

geveze_e

20 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi de bunları görüp kendi başlarına deneyen manyaklar varmış.bir tanesi demişki kediyi balık şeklindeki bir kaba koyduk şimdi çıkaramıyoruz.veterinerin teki uyutalım demiş.bu sitedeki hayvansever!!!(bonsaikitten da)yok sakın uyutma biraz oksijen bi de bilmem ne ver böylece ölmez ama kanser olabilir senin de emeklerin boşa gitmemiş olur demiş.bunlar bence tamamen kafayı üşütmüşler.

img

geveze_e

20 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilk fotoğrafı gördükten sonra devamına bakmaya yüreğim el vermedi..iğrenç bir şey..aklım almıyor gerçekten..

img

pancarkedi

19 yıl 8 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet.açılışta kedi sesi vermişler

img

beste1995

20 yıl 4 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ