Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

bu siteyi gorunce tuyleriniz diken diken olacak:(( - 3.sayfa

http://www.bonsaikitten.com/ kedileri yavruyken cesitli fanuslara koyup sekillerini deistiriolar. onlardan resim cercevesi vs. gibi seyler yapip bir de buna sanat adini veriolar.. sitede kedi sahibi bi hacker varsa en azindan su igrenc siteyi hacklesin, daha cok sadist insana ulasmadan... o kucuk sirin hayvanlara boyle bi iskencede bulunmak kimin aklina nasil gelir: (((

img

hamham

19 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SİTEYE GİRDİM VE İĞRENÇ DOĞRUSU ELİME GECSELER VARYA O KAVANOZLARA ONLARI BEN SOKARDIM HERKALDE. BAKALIM İÇİNDE DURABİLİYORLRMI. BEN ANLAYAMIYORUM YA HAYVANLARDAN NAE İSTİYORLAR

img

emayna

19 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bu tür sitelere hep ceza yolluorum para cezası ve siteyi kapatmadan önce her kese yazı gönderiorum site kapanıor ama kurtuluş hayvan barınağındaki dosya kapanmıyor ve böylece onlarla sık sık görüşüp onları mahvediorum.özellikle 12 yaşında olmam da bir ayrıcalık ve bu sayede mahkeme kazanmak ayrı ve onlara eziyet etmem ayrı oluor nihaaaaaa belki acımasızım,belki vahşet yapıorum die düşünüosunuz ama bu vahşet se onların yaptıkları ne ????sorarım size

img

özzzde

19 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM bunu yapan insan olamaz bunlar acımasız bunlar namussuz bunlar cani bunlar duygusuz adi yaratıklar ben sevmeye kıyamazken yaptıkları şey çok ağır... elimde olsa yemin ederim o adamları hiç acımadan öldürebilirim hemde hiç acımadan çünkü hayvanları kendimi bildiğimden beri daha çok seviyorum onlar masum onlar suçsuz onlar sevgi bilin işte insanlardan nefret ediyorum nefretttttt

img

eceeem

19 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

site ye giremedim ama anlatılanlarda bile tüylerim ositeye girmek istiyorum

img

amme

19 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ALLAH KAHRETSİN HEPSİNİ...AĞLADIM YAA PİSİCİKLERİN HALİNİ GÖRÜNCE...NASIL Bİ PSİKOPATLIKTIR BU...ONLARIN YAVRULARINI SOKSUNLAR FANUSA DA BİR BAKSINLAR NASIL OLUYOMUŞ...BEN DE HACKER ARKADAŞLARIMLA İLETİŞİME GEÇİCEM MUTLAKA PATLATALIM ŞU MANYAKLARI...

img

melike2

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar bir dakika ! Bu site''de bahsedilenler gerçek değil bir iki fırlamanın milletle dalga geçmek için yaptığı kötü bir şaka! Bu yabancı haber sitelerinde bile konu olmuştu vakti zamanında.. HepsiEvcil de de bu konuşulmuştu.

img

murathan

21 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu web adresini google''da filan aratırsanız konu''nun gerçek olmadığına dair bilgiler bulabilirsiniz. Bu nedenle üzmeyin kendinizi.

img

murathan

21 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Onları o şekilde görünce o kadar midem bulandı ki anlaTamam! İnsanların bu kadar acımasızlıklarını büyük bir özgürlükle sergilemeleri daha büyük bi durum! Ne bu şimdi o şişeye sokunca noluyo anlamadım. Ya ben evimdeki böceklere zarar veremiyorum sivrisinekler doluyo büTün yaz boyunca ve insanların yapTıklarına bak ya! Ne bu ya!

img

emels

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Taamam son yorumları okumamışTım kuyunca içim rahaTladı Gerçek değilmiş. hepsi evcili bugün buldum Ve gördüklerime inanamadım www.strasbourgcurieux.com/fourrure adresinde olanlar gerçek! bunlar kediyi kavonoza koymakTan daha berbaTlar! :(

img

emels

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ