Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
DAMIZLIK BILDIRCIN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI
Kendi ürettiğim DAMIZLIK BILDIRCINLAR satılıktır.DAMIZLIK 3,50 YTL. Kendi ürettiğim DÖLLÜ KULUÇKALIK Bıldırcın Yumurtası satılıktır. Bıldırcın Yumurtası 0,200 YKRŞ. Özel Ambalaj içinde Kargo ve Otobüsle istenilen şehre gönderilir.
sayın selçuk bey yumurta almayı düşünüyorum.size nasıl ulaşabilirim mail veya telefon varmı
Kocaeli/Kandıra`dayım 05363316518 numaram [email protected] mail adresim Yeni başlayan arkadaşlara yetiştirme konusunda yardımcı olunur Saygılarımla...
İlanımız günceldir. Saygılarımla...
selçuk bey bıldırcın almayı düşünüyorum ama 3 tne alcam nasıl yaparız
enveroviç arkadaşım 3 tane yi siteden alman bana biraz mantıksız geldi kendi şehrinde mutlaka bulursun satan birini kocaeli de oturuyosan başka tabi bence sayıyı biraz arttır hem kuşlar daha mutlu olurlar hemde senin beslediğine değer Ahmet abi selamlar sanada
Merhaba,Kocaelinde iseniz sayının azlığı önemli değil denize nasıl olsa kandıraya geliyorsunuz dönüşte benden alabilirsiniz telefon numaram yukarıda var.Efe sanada selamlar. Saygılarımla...
Selçukalper ben hobi amaçlı kanatlı besliyorum şimdi elimde bir gulk olmuş tavuğum var hint tavugu bunun altına bıldırcın yumurtası koysam olurmu acaba olursa kaç yumurta alır tavuk.
Merhaba, Tavuğun altına koyacaksanız daha çok cüssesi küçük tavukları tercih edilmesini öneririm. Küçük isveç tavukları var onlardan daha iyi sonuç alınacağını düşünebiliriz.Adet sayısına gelince tavuğun altının aldığı kadar konabilir. Önemli olan dört kuluçka faktörü Çevirme , Havalandırma , Nem , Sıcaklık... Saygılarımla...