Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

DAMIZLIK BILDIRCIN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI - 4.sayfa

Kendi ürettiğim DAMIZLIK BILDIRCINLAR satılıktır.DAMIZLIK 3,50 YTL. Kendi ürettiğim DÖLLÜ KULUÇKALIK Bıldırcın Yumurtası satılıktır. Bıldırcın Yumurtası 0,200 YKRŞ. Özel Ambalaj içinde Kargo ve Otobüsle istenilen şehre gönderilir.

img

selcukalper

17 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

DAMIZLIK BILDIRCIN 3 TL. PALAZ BILDIRCIN 2 TL DÖLLÜ DAMIZLIK BILDIRCIN YUMURTASI 0,20 KRŞ 05363316518

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

Merhaba, İlanımız günceldir. Kendi ürettiğim DAMIZLIK BILDIRCINLAR .DAMIZLIK 3,00 TL. Kendi ürettiğim DÖLLÜ KULUÇKALIK Bıldırcın Yumurtası satılıktır. Bıldırcın Yumurtası 0,20 KRŞ. Bıldırcın palazı 2,00 TL.

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

slm selçuk abi ben ilker. bende üretim yapmak istiyorum. ilk defa başlayacağım bir kuluçka makinesine ve fazla sayıda döllü yumurtaya ihtiyacım var yardımcı olabilirsen sevinirim abi. saygılar... [email protected]

img

m5ilker

15 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail atarsan sevinirim selçuk abi kolay gelsin

img

m5ilker

15 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, [email protected] mail adresim ve telefon numaram 05363316518

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ

SLM BEN DAMIZLIK BILDIRCININ KULUÇKAYA YATMASI İLE YAVRU ALDIM MAKİNE OLARAK DEGİL TAMAMEN DOGAL FAKAT İLK DEFA OLDUGU İÇİN NE YAPACAGIMI BİLEMEDİM BÜYÜKLERDEN AYIRMADIM BÜYÜKLER DÖVDÜ BİR DAHA Kİ SEFER ERKEK VE DİŞİ AYRI ALAYIM MI YAVRULARLA YOKSA DİŞİ YETER Mİ SADECE İLK DENEMEDE 10 YAVRU ÖLDÜ BİR DAHA ÖLMEMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM

img

fatihoto

15 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavru bıldırcınları anneleri ile birlikte veya annesizde olabilir mutlaka ayırmalısınız bıldırcın için sadece yeni doğduğunda 35 derece sıcaklık olacak bir ortam hazırlayın ikinci günden itibarende yemini eksik etmeyin su tabiki doğumdan itibaren olacak çok çabuk ve firesiz büyüyecektir.

img

selcukalper

ÖZEL MESAJ