Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
DAMIZLIK BILDIRCIN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI - 3.sayfa
Kendi ürettiğim DAMIZLIK BILDIRCINLAR satılıktır.DAMIZLIK 3,50 YTL. Kendi ürettiğim DÖLLÜ KULUÇKALIK Bıldırcın Yumurtası satılıktır. Bıldırcın Yumurtası 0,200 YKRŞ. Özel Ambalaj içinde Kargo ve Otobüsle istenilen şehre gönderilir.
mogli Dostum lütfen biraz mantıklı olalımcüce koşin dediğiniz nerdeyse ispençlerin iki katı.ispençlerde güvercin kadar küçük türler var onlarda denedim evet bıldırcın civcivi çıktı ancak tavuk gezdirmeye çalıştı ancak bıldırcın civcivi tabiyatı gereği iç güdüsel olarak tavukla gezmedi ve öldü. selcukalper dostum.. ben demiyorum illaki tavukların altına koyun(vardıda biz koymadık) anlayışı bir üretici olarak size uygun bir fikir olarak görmüyorum. kime sorarsanız sorun kesinlikle kuluçka makinelerini tavsiye ederler.Lütfen biraz ciddi olalım dostlar. saygılar
Merhaba Arkadaşlar, ekaradeniz kardeşim bir deneme yapmak istedi bende bir üretici olarak onun bu hevesini kırmadan ona destek verdim ve yumurta gönderdim ve bundan ekonomik bir beklentim olmadı amaç onun hevesini alması onu desteklemekti ayrıca baştan ona ispenç türü tavukları kullanmasınıda önerdim ama o şansını denemek istedi bunları bilmeden insanları yargılamayın eğer formun tamamını okursanız seyrin bu mihvalde olduğunu görürsünüz.Tabiki herkes kendi bildiklerinin çerçevesinde konuşuyor ama unutmayınki ilk başladığımızda bizde çok şeyleri bilmiyorduk deneye yanıla öğrenip tecrübe kazandık şimdi hepimiz bu tecrübeleri yeni başlayan arkadaşlarla paylaşıyoruz ki onlar bu yolları bizden daha çabuk geçebilsinler ama herkes kendi bildiğini karşısındakininde bildiğini düşünmesin onlar deneye yanıla bizlerin yardımıyla yürüyecekler ama bizlerde yol gösterirken onları kırmıyacağız yaralamayacağız destek veren arkadaşlara saygılarımla...
Bahtiyar02 arkadaşım ben bu işin tüccarı değilim elimdeki imkanlar ne gösteriyorsa onlardan yararlanmak istedim hobi olarak zevkle ve istekle zaman geçirmek için uğraşıyorum.Öyle insanlar varki 10 tl hesabını yapıyorlar,sağolasın selçukalper arkadaşımız okadar ısrar etmeme rağmen hiç bir karşılık beklemeden bana yumurtaları gönderdi bende şansımı denedim.Ona çok teşekkür ediyorum. Acemi64 teşekkür ederim arkadaşım gösterdiğin yardım severlikten dolayı, az çok bende araştırdım internette baya bilgi sahibi oldum.Marangozluk becerim var ama ben eski bir buzdolabından yapmak istiyorum daha yalıtımlı olmazmı,malzemeleri hazırlasam gerisi kolay bulunduğum yerde dijital termostat bulmak biraz zor,birde elektirik işinden fazla anlamıyorum artık termostadı monte ederken senden yardım alırız.Hepiniz sağlıcakla kalın.
ekaradeniz dostum...bu sitede birşeyleri saygı ve sevgi çerçevesinde paylaşmaya çalışıyoruz.sizi ben dostlarımada tavsiye ettim.ticaretini yapmıyorsanız burada ilanınız ne geziyor?sonuçta bir gerçek var oda hobicide olsak ki bende hobi olarak bu işi yapıyorum ama elimdekilerinin fazlalığını satışa sunuyorum.bunda hayıflanacak bir şey yok. saygılar
Kimseyle polomiğe girmeyeceğim.İstanbuldan bir yakınım beş adet bıldırcın gönderdi bu gun elime geçtiler yumurtlarlarmı bilmiyorum sonuçta mısır çarşından gelme,Besleyen arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum kaç yaşına kadar yumurtluyorlar bunlar ona göre yavru almam gerek.
slmlar ben bodrumda yaşıyorum 10-15 adet bıldırsın almak istiyordum cevremdede satan biri yok gönderme olanağınız varmı acaba bilgi verirseniz sevinirim msn adresim [email protected] tel 0545 379 1365 - 0554 811 7812 - 0535 858 2865 msj atarsanız ben size ulaşırım teşekkürler...
Sevgili hayvan severler,ben bıldırcın ve keklik yumurtası arıyorum.içel-tarsus`da yaşıyorum.elinde döllü taze yumurtalar bulunan arkadaslarımın yardımlarını bekliyorum.
Sevgili hayvan severler,ben bıldırcın ve keklik yumurtası arıyorum.içel-tarsus`da yaşıyorum.elinde döllü taze yumurtalar bulunan arkadaslarımın yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar bu site güncelmi?