Kuş Forumları > Papağanlar
2008 yılının en güzel jako papaganları hepsi yavru Gri gözlüdür - 2.sayfa
2008 yılının en güzel jako papaganları hepsi yavru Gri gözlüdür
egititmek ve konuşturmak için en idealidir..
tam istediginiz gibidir ayrıca en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız..
Güvenle AlışVeriş Yapabileceginiz
Üstelik Piyasadan Uygun Fiyatlar
Ve Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Ulaşım
En Uygun Ödeme Koşullarıyla Sizlere Satış Yapılarak
Nerede Olursanız Olun Alacagınız Canlı Hayvanı Web Camda
Görme İmkanı…
İLE SİZLERİDE % 99 varan müşteri memnuniyetiyle evcil hayvan sahibi yapalım..
www.guvenkuscenneti.com web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilirsiniz….
Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Garantili Ve Ücretsiz Ulaştırım
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Güven Kuş Cenneti
Evcil Hayvan ve İhtiyaçları Satış Merkezi
>ABDULLAH ARKIN<
GSM=05352957502-05448038543
TLF=-03262134252-03262134252
tüccar çarşısı no:23
hatay/Antakya
Mail ve Messenger:[email protected]
http://www.guvenkuscenneti.com
Arkadaşım Forumda Fiyat Veremiyoruz...
Yukuarıda Bulunan İletişim Bilgilerinden Bize Ulaşabilir Ve Detaylı Bilgileri Alabilirsiniz ...
Saygılarımla
Abdullah Arkın
Güven Kuş Cenneti
Arkadaşlar ben bu kuşları gördüm , gerçekten güzel kuşlar ,fiyatları da oldukça uygun ... Tavsiye ederim... msn : [email protected]
Tavsiyeleriniz İçin Çok Teşekkür Ederiz...
Bence Güven Kuş Cenneti il dışı kuş satış ilkesini değiştirmeli.Önce parayı yollayın(Havale-EFT ile) ondan sonra ürünü göndereyim,açıkcası hiç güvenli gelmiyor insana.Kredi kartı,sahibinden.com,gittigidiyor.com vs uygulamalarınızın olmamasından dolayı sadece sözel olarak ifade edilen güven ortamı bu devirde maalesef pek işe yaramıyor.1-2 ytl daha az kazanın ama daha güvenli bir satış işlemi gerçekleştirin derim ben...
abdullah beyden jako alıcam inşallah bu hafta kendisiyle irtibata geçtim sabırsızlıkla bekliorum ilgilerinden dolayı çok tşk ederim abdullah beye jakom gelince resimlerini koyucam siteye
abdullah beyden jako alıcam inşallah bu hafta kendisiyle irtibata geçtim sabırsızlıkla bekliorum ilgilerinden dolayı çok tşk ederim abdullah beye jakom gelince resimlerini koyucam siteye
Öncelikle Sevgili Bullshit (levent karaarslan) Satışlarımız Firmamız Kuruldugundan Bu Zamana Kadar Bu Prensiplerle Satış Yapmaktadır.Biz Babamızdan Büyüklerimizden Şunu Ögrendik Gerekirse Ben Kendi Hakkımı Yidiririm Ama Başkasının Hakkını Kesinlikle Yemem Biz Bunu Ögrendik.Bizler İnternet Aleminde Satış Yapan Firmalarız Bizler Eger Bu Zamana KAdar Böyle Birşey Yapmış Olsaydık Bu Durumlara Gelemezdik Kimsenin Hakkını Yemeden Dürüstçe Çalışarak Bu Durumlara Geldik. Bizden Ürün Almak İsteyenlerde Bizleri Soruşturabilir.Çalışmamız Sürecince hata Yapmış olabiliriz (PARA KONUSUNDA DEGİL) Ama Hatalarımızı En Kısa Sürede ÇÖMÜŞÜZDÜR.. VE EN ÖNEMLİSİ SEVGİLİ Bullshit SENİDE İKNA EDEREK SENDENDE PARAYI PEŞİN ALARAK SENİDE BİR JAKO SAHİBİ YAPTIK SAYGILARIMLA Abdullah Arkın Güven Kuş Cenneti
Evet artık bizde bir jako sahibiyiz. Abdullah beye sabrından ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ederim.Bu sabah itibariyle jakomuza kavuştuk. Jako veya başka tür kuş alacaklar Abdullah beye kesinlikle güven duyabilir.Beni ikna ettiyse sevgili Abdullah herkezi ikna edebilir bundan emin olabilirsiniz. :) Abdullah beye çok teşekkür ederim,sürcilisan ettiysek affola :) Kafasında soru işareti olan arkadaşlara her türlü konuda yardımcı olabilirim ve kesinlikle Abdullah beye güvenmelerini tavsiye ederim. [email protected]
ben güven kuş evine şahsen gittim gördüm ve bazı arkadaşlarımızda onlarla iş yapmıştır sağlam insanlardır zaten hayatta bir yerlere gelinmek isteniyorsa yarının hesabını yapmak lazım birgünle ticarret olunmuyor.saygılar......
abdullah abi yavruların fiyatını öğrenmek istiyorum.msn adresim. [email protected] ekleseniz sevinirim.