Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

2008 yılının en güzel jako papaganları hepsi yavru Gri gözlüdür - 3.sayfa

2008 yılının en güzel jako papaganları hepsi yavru Gri gözlüdür
egititmek ve konuşturmak için en idealidir..
tam istediginiz gibidir ayrıca en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız..

Güvenle AlışVeriş Yapabileceginiz
Üstelik Piyasadan Uygun Fiyatlar
Ve Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Ulaşım
En Uygun Ödeme Koşullarıyla Sizlere Satış Yapılarak
Nerede Olursanız Olun Alacagınız Canlı Hayvanı Web Camda
Görme İmkanı…
İLE SİZLERİDE % 99 varan müşteri memnuniyetiyle evcil hayvan sahibi yapalım..
www.guvenkuscenneti.com web sitemizin galeri bölümünden elimizde bulunan türleri inceleyebilirsiniz….

Türkiyenin Her Bölgesine 1 Günde Garantili Ve Ücretsiz Ulaştırım
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Güven Kuş Cenneti
Evcil Hayvan ve İhtiyaçları Satış Merkezi
>ABDULLAH ARKIN<
GSM=05352957502-05448038543
TLF=-03262134252-03262134252
tüccar çarşısı no:23
hatay/Antakya
Mail ve Messenger:[email protected]
http://www.guvenkuscenneti.com

img

abdullahh

17 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn aydınca60 fiyat bilgileri e-posta ile yollanmıştır...

img

abdullahh

ÖZEL MESAJ

sayın Abdullah bey bana jako fiyatları hakkında bilgi maili gönderirseniz cok sevinirim işinizde başarılar

img

ozman

16 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Abdullah bey iyi çalışmalar. Yavru (Gri Göz) Kongo fiyatını ve nasıl temin edebileceğimiz öğrenmek istiyorum. [email protected] Saygılar...

img

defnedali

ÖZEL MESAJ

Abdullah bey iyi çalışmalar. Yavru (Gri Göz) jako fiyatlarını öğrenmek istiyorum. [email protected] mail adresim. Mesajım sayfaya eklenmiş fakat mail gelmedi. Saygılar...

img

defnedali

ÖZEL MESAJ

mrb abdullah bey..bende siteye yeni üye oldum..mail adresime fiyatlarını gönderirmisiniz?? [email protected]

img

ahmet_70

16 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu arkadaş ilk başta konuşmayı ögrensin msnde merhabalar Ankaradan Onur ben yazdım cevapı sadece " evet " oldu yine bişey demedim fiyatlar nasıl acaba diye sordum "..ytl " dedi, hadi onu da gectim ya dedim bu ilgisizlik müşteriyiz biz, " senin derdin jako almak mı degil mi " dedi! şimdi böyle bir insanın hic görmedigim tanımadıgım birinin yani parayı hesabına yatırdıktan sonra saglıklı bir hayvan gönderecegini nerden bilebilirsiniz ki!

img

narkissos

18 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Abdullah bey yeni üyelerdenim eliniz de hala var ise jako fiyatı öğrenebilirmiyim

img

kefaloz

16 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SN Narkissos msn Kayıtlarında Konuşma Tarzınızı İnceledik Yanlız Asıl Siz İnsanlardan Konuşunca Saygıyı Ön planda Tutmamışsınız Buradaki Şahıslar Senin Bir Arkadaşın Gibidir Ama Sen Aşırıya Kaçmışsın Ve Yüksek Derecede Sert Konuşmussundur Bence Birazda Sucu Kendinde Aramalısın Buraya Çıkıpta Böyle Konuşmanın Anlamsız Oldugunu Düşünüyorum. Ayrıca Jako ,Alacam Demişsin Sana cevap Evet Buyurun Olmuş Fiyat Demişsin ,,,, Ytl Denmiş Bunda Ne var ANlayamadım :) Saygılarımla Abdullah Arkın

img

abdullahh

ÖZEL MESAJ

arkadasım sana bende katılıyorum aynı sorunu bende yasadım sankı ordakı arkadaslar bedava kus dagıtıyolar paramızla musterı olarak bılgı almak ıstıyoruz agızlarından laf cıkmıyo bole ınsanlardan satıcı olmaz ben bunu bılır bunu solerım ama gordugum kadarı ıle arkadasların bayagı bır fanatıgı var ne kadar dogrudur bılemem ama KUŞ TUCCARI ARKADASLARA selamlar umarım duzelırsınız

img

hkilic842

17 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn Arkadaşım Bu Forumda Bizleri Tanıyan Tanıyor Gereginden Fazla Yorum Yapmaya Gerek Yok Bizler Bize Saygı Çerçevesi İçinde Yaklaşanlara Cevap Veririz.. Geri Kalanı Artık Forumda Bizleri Tanıyanlara Bırakıyorum...

img

abdullahh

ÖZEL MESAJ