Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
Hangi kuş yer
Merhaba arkadaşlar Acaba hangi kuşların çekirge veya böcek yediğini bilen varmı.Nedeni ise üretmiş olduğumuz çekirge konservesinin avrupadaki hedef kitlesindeki kuşları bilmek istiyorum.Bizim asıl amacımız kuşlara yem değildi fakat birçok kuşun yadiğini öğrendik. Yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım E.Serdar Baki www.sbgrasshopper.com
Saka-Florya daha doğrusu doğa kuşları yer ayrıca keklik bayılır.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Peki evde beslenen hiç bir kuş yenezmi acaba ? Bilginiz varsa çok sevinirim. Saygılarımla s.baki
Denemek lazım ürünü nereden alabiliriz bir deneyelim kanaryaya
Bana adres bildirin göndermeyeçalışayım.Yanlız konservenin içindeki çekirgeler pişmiş halde ve yumuşak ve 4-6 cm büyüklüğündedir.Belki kanaryalara büyük gelebilir.Ancak eğer yerlerse küçük boyda olanlarıda konserve edebiliriz.İçine 10-15 adet koyabiliriz.Biz şu anda sadece 4-6 cm olanları yapıyoruz.Ürünün etiket resmini www.sbgrasshopperfarm.turkbiz.net ....te görebilirsiniz. Kendi sitemiz hazırlanıyor ...www.sbgrasshopper.com... sevgiler
Arkadaşlar sitemiz hazır ziyaret edebilirsiniz.Dost site hepsievcile teşekkür ederiz. www.sbgrasshopper.com
BANA BİRTANE NUMUNE GÖNDERİRSENİZ ÖDEMELİ OLARAK BEN DENEYEBİLİRİM KANARYALARA [email protected]
Selamlar Baki Bey sağolun numuneler dün elime geçti saka florya ve kanaryada bu gün deniyorum yalnız kanaryalar daha önce hiç görmedikleri için bütün olarak konulunca yemediler parçalayıp koyduğumu yemişler. Detayları ilerleyen gümlerde yazarım. Saygılarımla.
kardeş avcı ve keklik sülün turaç gibi hayvanlat yer ama kimsede ben çekirge konservesi alayım demez herhalde fiyatına ne kadar diyorsunuz bende denemek isterim mehmet özaslan benim müşterim ama ona bir tavsiyem var kanaryalar çekirge vermesin çünkü bünyesi çok nazik olan bir hayvandır ve çok çabuk hastalanabilir