Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
Hangi kuş yer - 2.sayfa
Merhaba arkadaşlar Acaba hangi kuşların çekirge veya böcek yediğini bilen varmı.Nedeni ise üretmiş olduğumuz çekirge konservesinin avrupadaki hedef kitlesindeki kuşları bilmek istiyorum.Bizim asıl amacımız kuşlara yem değildi fakat birçok kuşun yadiğini öğrendik. Yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım E.Serdar Baki www.sbgrasshopper.com
Merhaba mehmet bey Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Balık tutma yemi için Erzincan a gönderdiğimiz numunelerden son derece sevindirici haberler aldık.İyişallah sizdende iyi haberler bekliyorum.Boyut olayına gelince çekirge 5 safhada oluşur 1 doğum yarım cm 2 - 1 cm 3- 2 yada 2,5 cm 4 3 yada 3,5 cm 5 ve sonuncu safha 4 yada 6 cm arasıdır .Bu safhalardan hangisi uygunsa bir çaresine bakacağız artık.Diğer arkadaşımız fiyat sormuş lütfen sitemizdeki siparişler bölümünü ziyaret edin. Sevgi ve saygılarımla www.sbgrasshopper.com
Selamlar Baki Bey Gönderdiğiniz numunerlerdn küçük olanlarını Florya, Saka ve iskete bütün olarak midelerine indirdiler kanaryalara (Malinua - Gloster - Padovan - Crest) bütün olarak verince yadırgadılar yemediler sonra bıçakla 4-5 parça yaptım ilk anda yemediler ama sabaha bir şey kalmamış yemliklerde.Sağlıklarında herhangi bir problem gözlemlemedim. Tek sorun konservenin açılınca ne kadar dayanacağı. Çünkü anında tüketemiyorlar. Kutuda kalan 2 çekirge bir gün sonraya bozuldu. Saygılarımla.
Merhaba Mehmet bey Kutularımızın altında son kullanma tarihi belirtilmiştir ve 2 yıldır.Ancak gine kutu üstünde ingilizce ve almanca olarak açıldıktan sonra mutlaka buzdolabında saklayınız diye bir ibare vardır.Zaten konserve kutularımızın plastik kapakları bu durum için üstlerine eklenmiştir yani kutuda kalan çekirgeleri plastik kapağını örtüp buzdolabında rahatça muhafaza edebilirsiniz.Sizin yörenizde olta balıkçılığında hiç denedinizmi zira bu sektörde 100 % başarı yakaladık. saygılarımla www.sbgrasshopper.com
iyi günler Mehmet bey Sanırım tatildesiniz görüşemedik.Bu arada İzmir hayvanat bahçesi yetkilileri ile yaptığımız tüm yedirme testleride başarılı oldu.Zaten daha önce almanyada zoo zazac firmasında denemeler yapılmıştı ancak ülkemizdeki arkadaşlarda haklı olarak kendileri bizzat denemek istiyorlar bende elimden geldiğince numune gönderiyorum herkese.Erzincan dan bir arkadaşımız numunelerle çok kısa sürede ve oldukça büyük tatlı su balıkları tutmuş ve yakın çevresi ile birlikte sürekli talep edeceklerini bildirmiştir.Lütfen aklınıza takılan tüm soruları bana bildirin ve tabiki tüm forumdaki arkadaşlarda bana yazabilir
Merhaba Arkadaşlar 29 Eylül yani önümüzdeki perşembe fuarımız başlıyor hepinizi bekleriz. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com
keklik acayip yer
Merhaba Ender12 Evet haklısın keklik bayılıyor denedik.Ama daha önemlisi bugün İznir pet flora fuarında kanarya standında bir çok konusunda profesyonel arkadaşla tanıştık ve çekirge kondervesini hiç denemeden dahi hemen kolilerce sipariş verdiler.Ayrıca bir kaç denemede yaptılar ancak çekirgeleri tüm değil birkaç ufak parçaya ayırarak verdiler ve hepsi yendi.Kendi web sitelerindede derhal yayınlanacağı konusunda bana bilgi verdiler.Fuar yarında devam ediyor,gelirseniz bekleriz. Sevgi ve saygılarımla www.sbgrasshopperçcom