Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Ücretsiz Tokat Tavuğu Yumurtası Verilir
İstanbul/Kumburgaz`da bulunan hobi bahçemden tokat yumurtası ücretsiz verilir.Şu an elimde 8-10 adet mevcut.Sait 0532-7928605
sait bey çanakkalede selamlar.elimde 1 çift tokat tavugum var.1 yıldan bu yana yumurta alamadım.kuluçka makinası aldım ama şimdi de yumurta bulamıyorum.kargoya verebilirseniz beni çok mutlu edeceksiniz.saygılarımla.
Sait bey nasılsınız? Sizin tokat tavuğu civcivleri kocaman oldular ve banada bayağı alıştılar. İlk zamanlar oldukça ürkeklerdi ama şimdi kanka olduk. Tekrar teşekkürler :) Kemal UYGUR
Sait Bey,elimde bir çift tokat tavuğu var ama yumurta alamıyorum.kargo ile gönderi yapabilirseniz beni çok mutlu edersiniz.saygılarımla
Özür dilerim.Dışarı yollama imkanım yok.Beşiktaş ya da Kumburgaz`dan alabilir-aldırabilirsiniz.
teşekkürler sait bey ilginize.istanbul`a geldiğimde inşallah
Sait bey elinizde halen tokat tavugu yumurtası varmı.İstanbul dan alabilirim eğer var ise iyi gunler dilerim.
Sait bey eğer halan yumurta varsa ben İstanbul dan alabilirim.Tavuk altına koymak için iyi gunler dilerim.
sait bey merhabalar, bende sizden 28 gün önce yumurta almıştım yalnız şanssızlık olarak civcivlerin çıkım günü ağır sıcaklara denk geldi yalnızca 3 civciv çıkarabildim,mogliyle bölüşeceğimiz için sayı yeterli olmadı :) önümüzdeki pazara yine elinizde varsa beç yumurtası alabilirmiyim? bu arada yavrular muhteşem güzellikte,ilginiz için teşekkur ederim.
10 kadar yumurta vardı.Şu an tokat üzerine yatıyor.20-25 gün sonra civciv çıkar.İsteyene onları da dağıtacağım.İlan vereceğim ama civcivler çıksın diye bekliyorum.Bir şekilde civciv çıkmazsa mahcup oluruz.Beni 20-25 gün sonra arayın lütfen.