Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Ücretsiz Tokat Tavuğu Yumurtası Verilir - 2.sayfa

İstanbul/Kumburgaz`da bulunan hobi bahçemden tokat yumurtası ücretsiz verilir.Şu an elimde 8-10 adet mevcut.Sait 0532-7928605

img

saitisik

19 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tamam Sait bey İnşallah civcivler çıkarlar eğer olursa bir çift alabilirim.

img

ekaradeniz

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hallederiz Mesut.Onlar sende kalsın.Mogliye yeni çıkanlardan veririz.

img

saitisik

ÖZEL MESAJ

Aşk olsun sait bey acaba ben bir 28 gün daha bekleyebilrmiyim :) Hem ördek yumurtasından aldığım başarısızlıktan sonra :( ..

img

mogli

18 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sait bey selamlar ben evcilcom üyelereinden ibrahim yaz başından bu yana ilanlarınızı ve gelen mesajlarınızı zevkle okuyorum hayvanları cok sevdiginiz bir okadarda insanları sevip deger verdiginizi gördügüm için size teşekkür etmek için bu mesajı göndermek istedim. benim güzel yurdumun güzel insanları sait beyi hepimiz örnek alalım selamlar.

img

beylerbeyli

16 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Canın sağ olsun Mogli.Bana uğra benim tokat civcivlerinden vereyim.

img

saitisik

ÖZEL MESAJ

İltifatlarınız için teşekkürler Beylerbeyli. Aslında işin temelinde insanları sevmek ve onlar için birşeyler yapmayı istemek var.İnsanlar aslında çok küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar.Bunu kendimden biliyorum.Ben de böyle insanları severim.Benim bahçem serbest bölge gibi herkese açıktır.Keçilerimi haftada 2 gün ben sağıp sütünü alırım.5 gün komşular sağar ve sütünü alır. Ürettiğim yumurtalardan damızlık olarak almak isteyen herkese veririm.Kalanı da çevrede komşulara veririm.Memleketten getirdiğim lif kabağını ve domatesi görenler tohum istemeden duramaz.Yetiştirdiğim arıların balını satmam.Sadece aile efradı ve eş dosta veririm.Herkes çevresindeki 3-5 kişiyi mutlu etse herhalde mutsuz insan kalmazdı.

img

saitisik

ÖZEL MESAJ

sait bey kumburgaz daki yerinize bir ziyarette bulunabilir miyim acaba _? yerinizi söylerseniz

img

hage

16 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

saitisik dostum... düşüncen ve kikrini taktir ettim. gerçektende güzel bir anlayış. saygılar.

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sait bey selamlar görüş ve temennileriniz için teşekkürler

img

beylerbeyli

16 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ