Diğer Evcil Forumları > Tavşan
ORJİNAL HOLLANDA LOP TAVŞANLARI 60ytl (RESİMLERİ)
slm arkadaşlar önceden yüksek rakkamlara aldığımız lop tavşanları şimdi üçte biri fiyatına almak mümkün dolayısıyla bende fiyat vermek istedim en kısa zamanda resimlerini yüklüyeceğim yavruların şimdiden iyi evciller
MAİL ATTIM CVP GELMEDİ:XD bekliorum:XD
ya bi ilgilendeniz diorum ilan veriosanız biras ilgilenin :A
gerçekten yaa ben ve arkadaşlarımda size mail attık ama ne bir cevap ne bişe milletimi kandırıyorsunuz??
zehraz bende size mail atmıştım ve nihayet cevap vermediniz...önce kendi hatalarınızı görün..kimseyede karışmayın
slm arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır ilgilenemiordum forumlarla çok kısa süre içinde tavşanlarımı sattığım için pek ilgilenemedim gelen mailler 50 60 bulduğu için herkeze cevap yazamadım ucuz olduğu için 2 arkadaşa tavşanlarımın hepsini sattım sizlerde kusura bakmayın iyi evciller
kusurabakmayın ama ben bana mail atan bütün kişilere cvp vermeye çalışıyorum size nasıl cvp vermedim şaşırıyorum. bana hangi adresle mail attınız. ben sadece size cvp vermemişimdir onuda kusurabakmayın hala hatırlayamıyorum. ama bu arkadaş bakın kaç kişi şikayetçi yani
sizde kusurabakmayın cvp gelmeyince birde çok ucuz olunca herhalde kandırılıyoruz dedim tekrar kusurabakmayın
Valla ben zehraz a mail attım hemn cvp verdi 2 yane aldım:) ayrıca o bikişiyi görmemiş olabilir biz ali bey e bütün tanıdıklarım mail attı ;-/
elimde damızlık olarak 15 tane lop tavşanım var yavru aldığım , eğer bu fiyatlardan verirseniz peşin para vererek 6000 ytl ye 100 adet alabilirim !!