Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

ORJİNAL HOLLANDA LOP TAVŞANLARI 60ytl (RESİMLERİ) - 2.sayfa

slm arkadaşlar önceden yüksek rakkamlara aldığımız lop tavşanları şimdi üçte biri fiyatına almak mümkün dolayısıyla bende fiyat vermek istedim en kısa zamanda resimlerini yüklüyeceğim yavruların şimdiden iyi evciller

img

aliberkcan

16 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ÖNEMLE DUYRULUR LÜTFEN bu işin ticaretini yapan arkadaşlar bana mail atmasınlar bu anlamda bir kaç mail geliyor ben tavşanlarımı onlara güzelce sevgiyle ev veya bahçe ortamında bakabilecek arkadaşlara satmak istiyorum sanırım bu işin ticaretini yapan arkadaşlara fiyat uygun geldi dolayısıyla bi sonraki doğumdan gelicek yavruların fiyatları 120 ytldir doğum olsun sütten kesilsinler tekrar forum aracılığıyla duyuracağım şimdilik iyi evciller

img

aliberkcan

ÖZEL MESAJ

LÜTFEN tavşanlarımı ticaret amaçlı almak isteyen arkadaşlar mail atmasın bu anlamda bi kaç mail alıyorum ben tavşanlarımı onlara gayet güzel bakıcak meraklılarına satmak istiyorum. sanırım fiyatlar çok düşük geldi ki alıp satmak istiyorlar. bundan sonraki doğumdan gelecek yavruları 120 ytlden satacağım forumda da tekrar duyuracağım. İYİ EVCİLLER

img

aliberkcan

ÖZEL MESAJ

arkadaş bundan sonraki doğum demişşsin yeni yavrular için beni haberdar edermisin ? mail adresine yazdım bi bakarsan ii olur.

img

hasanemirr

16 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

masal yazmıs yha ılk yavrular nereye gıttı yenılerı nerde o kadr sey yazmıslar ılgılenne yokk

BU İLANDAKİ TAVŞANLAR SATILMIŞTIR... Tekrardan üretirsem ki beklemedeyim bunun ticaretini yapmıyorum. Dolayısıyla başka başlık altında tekrardan ilan vereceğim. Asıl masal sanırım boy boy net`ten toplanmış tavşan resimlerini koyup bi başlıkta toplamak... Dolayısıyla benimkisi masal değil GERÇEK

img

aliberkcan

ÖZEL MESAJ

onlarınkı roman:D size kimse tıcaret ıcın sormuyo tıcatet yapanalr bellı sıtede saten