Kuş Forumları > Kuş İlanlar
55 tlye bilezikli ithal jumbo inglizler satılıktır
hollandadan ithal gelen ingliz jumbo muhabbetler satılıktır toptan verilecektik dişi erkekli kuşlardır 08 bileziklidir çoğu 3-4-5 aylıklardır ilgilenlere duyurlur [email protected] yer istanbul
kuşlarınızın resimleri varmı nasıl görebilirim
sınırlı sayıda 23 tane kaldı hepsini alana ufak bir indirim daha yapılır kuşların çoğunda bileziklidir 08 hollanda kuşudur damızlık kuşu için uygun kuşlardın kan değişimi için sağlıklı kuşlardır ilgilenlere duyurulur
14 tane kaldı fiyat görüşülür ilgilenlere duyurulur
güncel
Merhaba resimdeki jumboları işaretliybilirmisin. Zira ben bulamadımda tam olarak hangileri jumbo acaba?
sayın bumive ben hepsini jumbo demedim şayet iyi bakarsınız aralarında vardır resimlere bakarsanız iyi görürsünüz çoğu 4-5 aylıktır karışıktır resimdelerde görünür zaten çoğu arkadaşlar bu tip kuşları orjinal safkan söyleyip bahiş fiyat vermiyorum virdiğim fiyat yerli satan petlerin fiyatı kadar fıyatları 55 belli adette 45 kadar veriyorum ilgin için tşk ederim şayet safkan orjinal jumbo istiyen arkadaşlar devamlı damızlık ve yavru jumbolar elimde mevcuttur saygılarımla burhan kadem [email protected] not aşağıdaki resimler kendi kuşlarımdır istiyenlere satabilirim lütfen ciddi olanlar eklesin
Nickimi düzgün yazsan sevinirdim Dostum ayaklara dikkat ettin mi hiç sence bu ayaklar jumbo ayağı mı hadi resimler aldatıcı olabilir diyelim ayaklar asla aldatmaz. Elindekiler çok güzel kırmalar ve istediğin fiyata da değerler fakat tek sorun jumbo değiller ya da sahipleri jumbonun ne olduğunu bilmiyor. Her neyse elinde gerçek jumbo var sa ilgilenebilirim belki fakat bana sadece dişi gerek Pazarola
nasıl ayaklarından jumbo belli oluyor bilgilendirirmisin veya resim varsada atabilirisn lafla iş olmuyor size bu elma desem siz armut derseniz ne kadar konuşsak boşdur piyasada öyle biriler var devamlı gelirler ortalığı karıştırıp sonra kaybolurlar inş siz onlardan değilsiniz gene söylüyorum eğer elinde jumbo varsa resimleri eklersen biz de jumbo besliceğimizi bilelim yoksa size elimde vereceğim dişi yok ilginiz için tşk ederim size resim ekliyorum şimdi bunlarada yerli demeyin:)))
inş aydınlatabilmişimdir
sevgi ve saygılarımla iyi günler
s.a. En alttaki resimdeki sarı kırma gri jumbo kardeşim Fakat ilanını verdiğin resimden bahsediyordum ben bunlardan değil ha bu arada 9 yaşından bu yana muhabbet besliyorum Türkiyede bulunan türlerin %95 ini besledim hatta ülkemizde eskiden nadir bulunan birçok türüde besledim sitede yardımımın dokunduğu birçok kişide var.Salmada-kafeste-resimlerini sitede bulabileceğin üretmhanede kuşlar besledim sadece muhabbet değil birçok kuş türü besledim hatta akvaryum konusunda dahi orta seviyede bilgim vardır. Senin anlıyacağım sadece muhabbet değil birçok hayvan türü hakkında bilgim vardır Beslemediğim tek tür sanırım kıvırcık muhabbet kuşu ki tipi çok kötü olduğu içindir o da Fakat tekrar başa döneyim ilandaki kuşların bir çoğu kırma kuşlar fakat istediğin fiyata ve hatta 10-15 ytl üstüne dahi değerler. Benim kastettiğimle sizin anladığınız farlı