Kuş Forumları > Kuş İlanlar
55 tlye bilezikli ithal jumbo inglizler satılıktır - 2.sayfa
hollandadan ithal gelen ingliz jumbo muhabbetler satılıktır toptan verilecektik dişi erkekli kuşlardır 08 bileziklidir çoğu 3-4-5 aylıklardır ilgilenlere duyurlur [email protected] yer istanbul
her kuştan anlıyorum diyorsunuz ama tepeliden hiç anladığınız yok malesef diğer konularına yazılar yazıyorum malesef site yönetimi her nedense eklemeyi ihtiyaç duymuyor acaba aranızda ne var ve ne çıkarınız var anlamak isterim:))) eğer tepeliden bilgi isterseniz yardımcı olabilirim veya üretici abilerim var onlarıda temas kurdurabilirim saygılarımla
s.a. Siteyide yönetiminide tanımam fakat bahsettiğin fikre nasıl kapıldın anlıyamadım tepeli dediğin muhabbetin genetik yapısı bozulmuş halinden başka bişey değildir tıpkı jumbolarda olduğu gibi. 4 çeşit vardır ana hat olarak fakat zamanla türler arası çiftleşme sonrası çeşitli tepeliler oluşmuştur bir rivayete göre çoğaltması zordur fakat bu palavra çünki çok kolay çoğalıyorlar sadec doğru kuşu doğru eşe atmak yeterli fakat bütün bunlar senin kuşların kırma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tıpkı bendeki tepelilerin hepsinin gerçek olmadığı gibi bazıları kırma ve fünyeli fakat bazıları ise saf tepeli işte aramızdaki fark bu ben bunun farkındayım çünki bu işi bilinçli yapar ve insanları asla aldatmam sırf bu yüzden adana dışına asla satış yapmadım insanlara görmedikleri kuşları asla satmadım ve satmam da 2 katını dahi verseler.... Önemli olan işi doğru yapmak tabi buda cesaret ister Tekrar ediyorum senin ilk resimdeki yani ilan resmindeki kuşların büyük kısmı kırma yanılmamak içn tekrar tekrar baktım fakat durum bu bunu kabullenmek neden zor geliyor anlamadım. kuşların fiyatlarına dediğim bişey yok ki Hatta tekrar ediyorum kuşları değerinin altına veriyorsun aklı olan hemen alır ama hepsi jumbo değil.
a.s valla hala sen neyi anlamıyorsun anlamış değilim hem benim kuşları ingiliz olmadığına ediyorsun ama kendi kuşlarını tepeli diye iddaa ediyorsun göz var nizam var o zaman bizim beslediğimiz tepeliler ise yeni isim bulmak lazım papatya kuşu veya gül kuşu demek lazım sana bir kaç tane resim ayatım tepeliler bunlar seninkiler ise yarım tepeli bide değil sadece kırık tepe veya ön tepedir piyasada en az ilgi çeken kuşlarıdır senin verdiğin fiyat tam tepeli fiyatıdır biraz araştırırsan beni anlıcağına eminim
gene söylemek ihtiyacı duydum sitelerde veya resimlerde gördüğüm iyi kuşları bende olduğunu söylemiyorum hiçte iyi güzel kuşlarıda göremiyorum güzel kuş beslemek başarı değildir o kuşlardan yavru almak başarıdır her güzel kuşu istediğin parayla alırısn benim kümese ilaveten ankaradan çok iyi dostum olan ibrahimin (nöbetçi) kuşlarıda bana geldi kuşlarımın gücüne güç kattı oda (her nedense bu sitede engellendi ) eminim ama hiç resim eklemeyen veya internetle işi olmayan arkadaşlarımız vardı muhakkak onlarıda güzel kuşları vardı o arkadaşlarıda tanımak isterim
saygılarımla
s.a. :) Türler hakkında araştırma yapman gerek anladığım adarıyla 1. Tepeli(Sadece başın ön kısmında tepesi olan tepeli türü) 2. Kahküllü(Başın göz hizasından başlıyarak ön kısmına kadar kahkülü bulunan) 3. Taçlı( başın üzerinde dağınık olmamak şartıyla tam daire şeklinde tüylerin dağılımı) 4. Fünyeli (Başın sadece ön kısmında sağdan ve soldan tüylerin birleşimi ile oluşan tepeli) İlerki hayatında gerek olur belki BAK YAZDIKLARIMI KOPYALADIM TEKRAR OKU DİYE ANLAŞILAN OKUMADAN YAZMAK ADETİNİZ. 4 çeşit vardır ana hat olarak fakat zamanla türler arası çiftleşme sonrası çeşitli tepeliler oluşmuştur bir rivayete göre çoğaltması zordur fakat bu palavra çünkü çok kolay çoğalıyorlar sadece doğru kuşu doğru eşe atmak yeterli fakat bütün bunlar senin kuşların kırma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tıpkı bendeki tepelilerin hepsinin gerçek olmadığı gibi bazıları kırma ve fünyeli fakat bazıları ise saf tepeli işte aramızdaki fark bu ben bunun farkındayım çünkü bu işi bilinçli yapar ve insanları asla aldatmam EVET BU CÜMLELER BANA AİT BEN ZATEN BUNLARIN TAM TEPELİ OLDUĞU İDDİASINDA BULUNMADIMKİ
benim ilanım size neden o kadar dokunuyorki veya kime çalışıyorsun bende onu anlamış değilim hala valla hala hayret ediyorum çıkıpta benim kuşlar tepeli diyorsunya helal olsun demek sen işi devamlı yaptığın için alışmışsın ben sana soru sormuştum hala cevabını alamadım jumboların ayaklarından nasıl belli olur diye cevap yazıcağına konuyu nerelere getiriyorsun ben senden ayaklı jumbo nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum hala bekliyorum site üyüleride bekliyor saygılarımla
ayrıca şunuda belirtiyim benim kuşları satmam seni ne şekilde ilgilendiriyor babam değilsin reis cumhur değilsin onuda anlamış değilim satışınızımı engelledim onu anlamadım
kuşlar izmirden aliosman arkaşımıza satılmıştır ilginiz için tşk ederim sayın bimuve ilan vereceğim zaman size maille bildiricem şayet iyi reyting yapıyorsunuz daha reytiginiz artar saygılarımla
sana şöyle söylüyeyim gözlerini iyi şekilde aç bir daha okuma gereği duyma 1 o resimdekiler iki kardeş olan 50 günlük yavruydu o zaman onları daha yeni yem kırarken aldım o kafese koydum resimlerini çektim o zaman box tabanı temiz değil her türlü yem ve mamalar ayaklarına yapışmış olabilir sende eğer besliyorsan bilmen lazım yavrular yem kırmayı öğrenirken yere yem dökülür ve mama dökülür anladınmı anlamadıysan tekrar yazarım ha bide mamayı yapmayı sana öğretebilirim sayın bumive 2 o bütün kuşların jumbo olduğunu kim iddaa etti onu anlamış değilim benim ilanda yazılan jumbo ingilzi karışık gözünde görmüyorsa sana gözlükte alırım sen gene reyting yapmayı seviyorsun ve sovuda iyi yapıyorsun fazlada kendine gelin güveyde olma nasıl olsa reyting yapıyorsun:)))
s.a. Anlaşılan hala iddiana devam ediyorsun kelime oyunu mu yapıyorsun Bak orda ne yazıyor birinde"ingiliz jumbo" yani "ingiliz ve jumbolar" yada "ingiliz, jumbo" ikincisinde de "jumbo ingilizler"yazmışsın aynı şekilde "ingiliz, jumbo" yada "ingiliz ve jumbolar " değil kıvırmak size hiç yakışmıyor arkadaşım muhabbet besleyen insan dürüst olmalı peki durum madem böyleydi neden başta yazmadın kuşları satamam diyemi yada başka vereceğimilanlara insanlar güvenmez diyemi 1- Önce Türkçeyi öğren 2-Sonra da dürüst olmayı Lütfen insanları aldatmayalım O kuşların ayağına çok iyi baktım ve kuşların ayakları sadece ya fazla ekmek vermekten yada vitaminsizlikten o hale gelir yem falan yapışmamış Hadi ayakları yemden diyelim ya tüyleri neden o halde onlara damı yem yapışmış Son attığın resimdeki gri jumbonun tüyleri ne halde ise bu yavruların durumuda aynı Son sözüm budur sana kuşlarına iyi bak bakımsızlar arkadaşım Ben yaklaşık iki yıldır kuş beslemiyorum ilanını verdiğim kuşlarda ağabeyime ait bana değil OK Kendine iyi bak Allaha emanet ol sıkıntın olursa herşeyi unutup yardımcı olmayada hazırım [email protected] Ha bu arada bu sitede zaten yıllardır yazıyordum sadec kuşları 1,5 yıldır beslemediğimden bu süre iinde yazmadım o kadar