Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Otomatik suluk sistemi akkında görüşleriniz

Arkadaşlar kümeslerde otomatik suluk dedikleri çok basit bir sisteme benziyor.Hobi olarak tavuk besleyenler yaptıkları kümeslerde bu sistemleri nasıl yapabiliriz parçalarını nereden kaça bulabiliriz bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yararlansak. Bazı bıldırcın kafeslerinde gördüğüm çok basit bir sisteme benziyor bunu dışardaki tavuk kümeslerinde uygulaya bilirmiyiz.Gördüğüm kadar üste bir su kotmak için bir kap,ek su borusu ve ucuna hayvanların su içmesini saglayacağı aparat doğrumudur.

img

ekaradeniz

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş bahsettiğin suluk sistemi çanaklı pipet.ben 20 lt lik su bidonuna bağladım gayet güzelde oldu.hayvanlar tertemiz su içiyor.sularda kirlenmiyor.temizlemeside kolay.önce 20 cm lik bir boruyu alıp ucuna tıpa ile kapatıyosun.daha sonra boruya delik açıp pipeti monte ediyosun.borunun açık kalan ucunuda bidonu delip yerleştirdikten sonrada borunun etrafını silikonla tuttur ki su kaçırmasın.böylelikle 15-20 tavuk yada 40-50 güvercin için 1-2 günlük temiz su ihtiyacını karşılamış oluyorsun.

img

duygusal

19 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

duygusal kardeş suluğun fotoğrafını eklemeniz mümkünmü hani bizleri daha etkili bilgilendirmek için şimdiden teşekkürler

img

thares

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben bıldırcın kafesi imalatı yapıyorum dolayısıyla bu sistemide kullanıyorum.malzeme ve imali konusunda yardımcı olurum.nipel ve çanak ek parçaları ve su kabı gerekli sana nipel ve çanağı benden tedarik edebilirsin diğerleride bir su tesistçıdan temin edebilirsin plastik su bıorusu köşe bağlantıları ve su tankının bağlantısı bunlar plastik kaynak ile birleştirilir ve sistem çalışır daimi temiz ve serin su içmelerini sağlayabilirsin resim istersen msn adresim [email protected]

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

duygusal kardeş çanaklı pipet bunu nerden bulabiliriz,resmi varmı senin yaptıgın sistemin.

img

ekaradeniz

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili dostum arifgirgin...su tertibatın ve kafeslerin çok güzel. sevgili dostlar almanızı tavsiye ederim.resimlerini istediğinizde sağolsun çekinmeden yardımcı oluyor. beğenmiyen almak zorunda da değil.isterseniz bir göz atın derim. tüm dostlara saygılar sevgiler

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın Arifgirgin,nipel ve çanak ek parçalarının fiyatı ne kadar.aslında buraya resmini ve fiyatını eklesen ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmakla beraber.Malzeme alıcak olanda senden tedarik edebilirler.

img

ekaradeniz

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ekaradeniz arkadaşım yakında resimleri ekleyecem düzenliyorum ayrıca bu sistemi kullanmak isteyenlere montaj konusundada ayrıntılı bilgi ile eklemek istedim bahtiyar arkadaşımızın belirttiği gibi aciliyeti olanlara msn adresimden her türlü desteği verebilirim yeterki bize her türlü faydası olan kanatlı türlerimiz temiz ve sağlıklı su içsinler.ayrıca arkadaşlara malzeme satışı dışındada her türlü bilgi ve desteği vermekte isterim yeterki faydam olsun.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

sevgili bahtiyar arkadaşım tavsiyen için sonsuz teşekkür ederim.benim için kıvanç verici faydalı olabildiysem ne mutlu bana,

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

sevgili arif abim tanıdığım en iyi insanlardan bana çok yardımcı oldu sağolsun hepinize hiç çekinmeden yardımcı olacağına eminim herkese kolay gelsin

img

erkan_bayram

16 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ