Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Otomatik suluk sistemi akkında görüşleriniz - 2.sayfa

Arkadaşlar kümeslerde otomatik suluk dedikleri çok basit bir sisteme benziyor.Hobi olarak tavuk besleyenler yaptıkları kümeslerde bu sistemleri nasıl yapabiliriz parçalarını nereden kaça bulabiliriz bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yararlansak. Bazı bıldırcın kafeslerinde gördüğüm çok basit bir sisteme benziyor bunu dışardaki tavuk kümeslerinde uygulaya bilirmiyiz.Gördüğüm kadar üste bir su kotmak için bir kap,ek su borusu ve ucuna hayvanların su içmesini saglayacağı aparat doğrumudur.

img

ekaradeniz

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Duygusal nickli arkadaş sistemin bir resmini veya sözünü ettiğin pipetin yakın görüntüsünü bizlerle paylaşırsan veya nerden bulabileceğimizi söylersen çok memnun oluruz .

img

mogli

18 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arifgirgin arkadaşım çok teşekkür ederim temel malzemeleri tammaladıktan sonra suluklarıda senden temin ettimi olay tamamdır.Benim için çok faydalı olucak kümese girme imkanım olmuyor ancak dışardan sularını doldurub, yemledimi iş tamamdır.

img

ekaradeniz

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yardımcı olabildiysem ne mutlu ben teşekkür ederim ekaradeniz arkadaşım

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Duygusal nickli arkadaş sistemin bir resmini veya sözünü ettiğin pipetin yakın görüntüsünü bizlerle paylaşırsan veya nerden bulabileceğimizi söylersen çok memnun oluruz .

img

thares

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.arkadaşlar ilanı verdiğim tarihten sonra il dışına çıktığım için yazmış olduğunuz mesajları okuyamadım.bugün itibariyle okuyabildim.çanaklı pipetler her yerde bulunmuyor ama arif kardeş te varmış kendisinden temin edebilirsiniz.ben yine de zaman bulupta resim çekebilirsem sizlere yollarım.ilginiz için tşk.

img

duygusal

19 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar acemi nikli arkadaşın vermiş olduğu resimli kafes ilanında bahsettiğim çanaklı pipetlerden var.bende bu pipetleri eski bir bıldırcın kafesinden sökmüştüm.sizin yapmanız gereken bu pipetleri temin ettikten sonra kapasitenize göre bidon ve plastik su borusu bulup monte etmenizdir.çok fazla maliyet isteyen bişey değildir.ama yetiştiriciler için büyük kolaylıktır.sağlıcakla kalın.

img

duygusal

19 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ