Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
BILDIRCINN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI
HER BOY BILDIRCIN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI BULUNUR İSTENİLEN İLE GÖNDERME İMKANIMIZ VARDIR 0535 682 17 34
kapadokyalı arkadaşımdan bende yumurta aldım kuluçka makinem için sağolsun yumurtaların ambalaj durumu çok iii di kırık 600 adette 3_5 tane idi yumurtayı aldıktan sonrada beni sık sık arayıp çıkım ve çıkım oranıyla ilgili bilgi aldı KENDİSİNE BURADAN TEŞEKKÜRÜ borç bilir ve kuluçka makinesi için yumurta alacak arkadaşlara tavsiye ederim.bıldırcın yumurtasının döl kanalları çok ince olduğundan çok güzel ambalajlanıp fazla sarsılmaması gerekir sallantı ve sartıntı çok olduğunda döl kanalları kopar ama kapadokyalı arkadaşım bu işi hakkıyla yapmış tekrar teşekkür eder,tüm evcil dostlara bereketli günler dilerim.
ARİF ABİ TŞK EDERİM. BU BENİM İNSANLIK GÖREVİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖNEMLİ OLAN KARŞILIKLI MEMNUNİYET.HEPİMİZE BOL ÇIKIMLAR HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.ARİF ABİ HAYIRLI İŞLER.
kapodokyalı arkadaşım senden aldığım kuluçkalık yumurtaların çıkım resmini burada yayınlamayı uygun buldum arkadaşlarında fikri olsun diyerek.benim makinemin bir tavası 189 yumurta alıyor bu tavadan çıkım sonunda 169 adet civciv çıktı maşallah devlet üretme çiftliği gibi yani sektördeki eski kuluçkacıyım çok yumurtalar aldım piyasadan ama bu kadar çıkım ilk kez oluyor.%90 oranında buda senin ambalajlamanın ii olması ve kafeslerindeki erkek sayısının fazlalığına bağlı bence arkadaşlar bıldırcın kuluçkalık yumurtada kapodokyalı dostun yumurtalarının çıkımı yüksek tabii makineniz de ayarlı ise lütfen neme dikkat ediniz arkadaşlar nem düzenli ise çıkım yüksek olacaktır herkeze bereketli günler dilerim.
ARİF ABİ TŞK EDERİM O SENIN KALBININ GÜZELLİĞİ.İŞİMİZİ DOĞRU YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ HEPSİ BU YUMURTA DÖLLÜ OLSUN DIYE ERKEK SAYISI FAZLA AMBALAJDADA ZARAR GÖRMESİN DİYE BIRAZ ÖZEN GÖSTERİYORUZ. AYRICA SENLE TİCARET YAPAN İNSAN ASLA YANILMAZ GÖSTERDİĞİN İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİM. HERKESE HAYIRLI ÇIKIMLAR BOL EVCİLLİ GÜNLER.
ben teşekkür ederim asıl senden makine için yumurta alan dostlar yanılmaz çünki yumurtan gerçek kuluçka yumurtası senden ricam maliyetin yuksekkte olsa erkek sayısını azaltma kafeslerindensadece ban değil yumurtanın kalitesini kütahyadaki denizlideki afyondaki senden yumurta alan dostlarında söyledi.bereketli gunler dilerim tum arkadaşlara
sağolasın kardeşim bereketli gunler bol çıkımlar dilerim.
ARİF ABİ MAŞALLAH ENTEGRE TESİS OLARAK ÇALIŞIYOSUN BILDIRCIN,MARKETLİK YUMURTA VE DÖLLÜ YUMURTA DAYANMIYOR SANA ALLAH BEREKETİNİ ARTIRSIN. HEM YAVRU BÜYÜTÜYOSUN HEM BILDIRCIN SATIŞI HEM MARKETLİK YUMURTASI SATIŞI BUNUN YANINDA KAFES,CİVCİV BÜYÜTME KAFESİ,MAKİNA VER HER TÜRLÜ KANATLI HAYVANDA EN ÜST SEVİYEDE KALİTE. BUNUN YANISIRA İŞİNİ DOĞRU,DÜZENLİ VE EN ÖENMLİSİ OLARAK DÜRÜST OLARAK YAPIYOSUNUZ MAŞAALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN. KAFES,KANATLI HAYVANLAR ,MAKİNA,YUMURTA VS.İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR GÜVENİLİR TİCARET İNSANI ARIYOSANIZ MKS KAFES SİZİN İÇİN ENGÜZEL DOST KAPISI. HERKESE HAYIRLI GÜNLER BOL ÇIKIMLI GÜNLER DİLERİM.
sağol ismat sağol duyguların senin iyi niyetinden kaynaklanıyor sağol.bereket senden hiç eksik olmasın.