Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
BILDIRCINN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI - 2.sayfa
HER BOY BILDIRCIN VE DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI BULUNUR İSTENİLEN İLE GÖNDERME İMKANIMIZ VARDIR 0535 682 17 34
Kapadokyalı kardeşim fiyat yazmamışsın yarın sabah seninle iletişime geçip biraz yumurtaalmayı düşünüyorum. Unutursam diye numaramı bırakayım ben aramazsam hatırlatıver:05453248490
çok tatlılar sizlere üretiminizde başarılar diliyorum bıldırcın işinde yeniyim 2. senem giricem ama küçük bi kafes benimki balkonda bakıyorum 2 sene önce gece önüme bi bıldırcın düştü onu evime götürdüm baya bi ilgilendim bu sene yine bi akşam üstü bi tane daha çıktı karşıma iki taneydiler heveslendim iki tanede petshop tan aldım o yabani olanlar diğerleri sayesinde evcilleşti şimdi yana yakıla erkek arıyorum bulundğum şehir ordu olduğundan imkanlar az bi yer var bakalım onlar gelicek dediler bekliyorum erkek bıldırcınımda geldimi işallah yumurtlarlar :)
Blacksea3452 KARDEŞİM ÖNCELİKLE İNCE DÜŞÜNCENDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM TABIKI YUMURTA VE BILDIRCI IHTIYACIN OLURSA ELIMDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM. HERKESE BEREKETLİ GÜNLER
İlginiz için çok teşekkür ederim sizede bereketli günler bu arada 9 yunusum öldü çok üzgünüm 2 seneliktiler alışmıştımda. akvaryum biraz büyük motoru dibe vurmuş basınçta çalışmamış sabah kalktığımda hepsi ölmüştü baya üzüldüm :(
bişe sorucam olmaz belki ama olsun sorim dedim yinede 1 tane erkek bıldırcın gönderme şansınız yok değilmi?
Blacksea3452 KARDEŞİM ÖNCELİKLE YUNUSLARINA ÜZÜLDÜM. BEN NEVŞEHİRDEYİM SİZ ŞEHİR OLARAK NERDESİNİZ TABİKİ GÖNDERME İMKANI OLDUKTAN SONRA GÖNDERİRİM ODA BİZİM SİZE HEDİYEMİZ OLUR. 0535 682 17 34 NUMARADAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizi aricam :)
merhaba bende bıldırcın yada yumurta almak ıstıyorum aslında hayvanları cok sevıyorum ama bundanda urun alıp satmak ıstıyorum. bana yardımcı olurmusunuz
GÜNCELLL
GÜNCEL....