Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

bıktık artık artık - 3.sayfa

selam arkadaşlar, ben bazı arkadaşlara biraz sitem edicem yani son zamanlarda bıldırcın muhabbetinden içimiz dışımız bıldırcın oldu. o kadar güzel ve değerli hayvanlar varken bir bıldırcın muhabbetidir aldı başını gidiyo, hani, haksızsam söyleyin lütfen, ama en son ilanlarada bi bakın rica ederim. ne var yani besleseniz ne olur beslemeseniz ne olur bana göre çok basit bi hayvan ama desenizki kaliforniya bıldırcını ,bobvayt hele pullu bıldırcın besliyom, bak o zaman tebrik ederim hatta varmı bunlar hakkında biraz bilgi verecek, elinde varsa satmak isteyen, yada başka bi hayvanla takas etmek isteyen, varmı,pullu bıldırcın besleyen, üreten,kaliforniya bıldırcını besleyenler varmı, istanbula gittim geçen adamlar çiftine 300 lira istiyo yaa, siz tutturmuşsunuz yani tanesi 1.5 ytl olan bıldırcınlara bırakın allah aşkına besleseniz ne olur beslemeseniz.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar ben bıldırcın yumurtasını güvercinin altına koydum 18 gün sonra çıktı.yavruruyu alıp bir kutu ya koydum yem ve boğulmayacağı şekilde bir kaptan su veriyorum.15 voltlk ampul yakıyorum beslenmesini kendisi yaparmı?Bu konuda yardımınızı bekliyorum SAYGILAR

img

niğde51

16 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm niğde51, her bıldırcın doğduktan yaklaşık 5-6 saat sonra kendi beslenme ihtiyacını karşılayabilmektedir.Su ihitiyacınıda karşılar.ancak suyu bıldırcın içerisine düşüp ıslanmayacak bir kabın içerisinde verirsen daha iyi olacaktır.

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar sevgili niğde51 bu fikir iyi ama kaç bıldırcın yumurtası koyuyorsun güvercinin altına ve güvercinin yumurtalarını napıyosun merak ettim ama iyi fikir bende [email protected] detaylı konuşalım bende deniyecem..

img

emre22

16 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

NİGDELİ SELAMLAR BESLENMEYİ KENDİSİ YAPAR FAKAT GÜVERCİNLERİ YORMA YAZIKTIR ELMA AGACINA ARMUT AŞILAMAK GİBİ BİRŞEY KÜÇÜK BİR KULUÇKA MAKİNESİ YAP DAHA İYİ OLUR KANISINDAYIM SELAMLAR BOL EVCİLLİ GÜNLER.

img

beylerbeyli

16 yıl 11 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb arkadaşlar sevgili beylerbeyli arkadaşım bana kuluçka makinasını nasıl yapacağıma dair bir fikir verirmisin ayrıca diğer arkadaşlardanda bilgilerini paylaşmalarını bekliyorum SAYGILAR

img

niğde51

16 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm cem bende trabzonluyum istanbulda yaşıyorum bende olmayan sendeki bıldırcınlar birtürlü bulamıyorum ister sat ister takas yapalım.bende altın gümüş macar  ve limon sülün mandarin ördek var tşklr

cem061 yazdı :
bıldırcınlardan sadece ve sadece california ve bob white besliyorum...bu başka bir zevk....lütfen internet ten erkek bir california bıldırcının resmine bakın ve o zaman neler hissettiğimi anlarsınız....TRABZONDAN SAYGILAR

img

osmankaragoz

13 yıl 1 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ