Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KİM NE BESLİYOR ANKETİNE KATILIRMISINIZ - 11.sayfa
Merhaba dostlar..bu konu başlığında kim ne besliyor anketi ile daha verimli olacağımıza inanıyorum.Siz dostlar umarım bu formu doldurursunuz. saygılar. ADI SOYADI :Zeki DEMİR MEMLEKET :Adıyaman İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] tel:05053105683 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma- Dev koşin- melez tavuklar- Tokat tavuğu ve hindi. NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır.Etlik ve civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Vitaform. Pan teramicin(Krem ve iğne) ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:( ) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Herşeyin karşılıklısaygı ve anlayış içerisinde bilgi paylaşımı. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Dev brahma - Dev koşin ve melezler bunlara ait yumurta ve civciv. Tüm dostlara saygılar sevgiler
ADI SOYADI :Serdar ÇINAR MEMLEKET :İZMİR İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] http://site.mynet.com/sero_cep/DEVBRAHMA/index.htm BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma- melez tavuklar- beyaz hindi-bıldırcın NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır.Etlik ve civciv yemi.Yumurta yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:elma sirkesi-sarımsak ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:(X)DOĞAL YOL:(X) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Herşeyin karşılıklısaygı ve anlayış içerisinde bilgi paylaşımı. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Dev brahma beyaz hindi bıldırcın ve melezler bunlara ait yumurta ve civciv. Tüm dostlara saygılar sevgiler
merhaba arkadaşlar.ben kanatlı yetiştirmeye yeni başladım.birkaç sevimli dostumuz oldu. ADI SOYADI:Abidin ACAR MEMLEKET:İzmir İLETİŞLİM BİLGİLERİ:[email protected] BAKTIĞIM HAYVAN TÜRLERİ:İspenç,iran(beç)tavuğu,ligorin,yumurtalık etlik civciv,japon bıldırcını,albino bıldırcını,jumbo bıldırcın civciv. NE TÜR YEMLER KULLANIYOR:Yumurtalık palet yem,yumurtalık toz yem,civciv yemi,yeşillik HANGİ İLAÇLARI KULLANIYOR:Enrocure,dezen solüsyon,süper vitamin,e vitamin ve yılda iki defa karma aşı ÜRETİM TÜRÜ:Kuluçka makinesi,doğal yol TAVSİYELERİ:BAKMAK İSTEDİĞİNİZ KADAR DEĞİL,BAKABİLECEĞİNİZ KADAR HAYVAN BESLEDİĞİN.ilgi alaka istiyorlar. ÜRETİM AMACI:Hobi(*)fazlalıkların satışı(*) SATTIĞI TÜRLER:Şuan elimde fazla hayvan yok.olduğu zaman satarım. arkadaşlar süs tavuklarını refik yanık abimizden alıyorum.jumbo bıldırcın aramaktayım.izmirde jumbo besleyen arkadaş varsa bana mail atabilirmi?
ADI SOYADI :GÖKHAN SAVRAN MEMLEKET :EDİRNE ENEZ İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] 05436210328 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ: İSPENÇ SÜS TAVUĞU.GÜVERCİN TAKLACI,DÖNEK,BASKA,KELEBEK, NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,DARACAN. HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:NO HORMON ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:(X) TAVSİYELERİ: ALIŞVERİŞ VE TAKASLARIMIZ OLMALI ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( ) ASKERDEN YENİ GELDİĞİM İÇİN ŞİMDİLİK ÜRETİM PEŞİNDEYİM SADECE İSPENÇ ARIYORUM DAHA FARKLI KAN OLMASINI İSTİYORUM. GÜVERCİNLE TAKAS ETMEK İSTEYEN VARSA GÜVERCİNLERİN EŞİ BENZERİNİN OLDUĞUNU SANMIYORUM 10 NUMARA. İSPENÇ KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER ...
selam arkadaşlar bıldırcın yumurta üretimi başladı şükür güzel bi yer oldu kafeside kendim yaptım bakmak isteyen hambat bıldırcın veya popköylü bıldırcın diye yazıp arattırabilir güzel oldu kafeslerim nisanda da 2 .sini hazırlıycam 1 mart ta inşallah makinayı çalıştırcam
ADI SOYADI:Mehmet Arpat Memleketi:BURSA Beslediğim türler:Habeş [beyaz]kıvırcık cüce coşin,gümüş sülün,keklik,jumbo bıldırcın,sussex yumurta tavuğu[henüz civcivler]minyatür kumru,bulgar horozu ve legorn yumurta tavuğu Kullandığım yemler:Hayvanların ihtiyacına göre buğday,mısır kırığı,yumurta yemi,cp marka palet yemler Kullandığı ilaçlar:süpervit fort,enrocure antibiyotik [hastalıkta]anasel [üretim için. Üretim amacı:Hobi{x}satıcı{x} Üretim yolu:Makine Sezonda Habeş ve kıvırcık coşin jumbo bıldırcın satabilirim Tüm hayvansever dostlarıma selamlar son olarak bir hadis`i şerif hatırlatmak isterim [ALDATAN KİMSE BİZDEN DEĞİLDİR]
ADI SOYADI..Ercan ATAKAN İL. AMASYA İLETİŞİ[email protected] 05325134049 BAKTIĞI HAYVANLAR..DEV BRAHMA HER RENK - DEV KOŞİN-CÜCE KOŞİN-HABEŞ-FİZAN ÜRETİM...KULUÇKA MAK. TAVSİYE....GÜVEN,DÜRÜSTLÜK PAYLAŞIM SAMİMİYET,İYİ NİYET ÜRETİM AMACI...HOBİ X SATICI X SATTIGI TÜR... YUMURTA CİVCİV SÜS TAVUKLARI PALAZ DAMIZLIK FAZLASI HEPSİ EVCİL DOSTLARINA SELAMLAR TANIŞALIM
ADI SOYADI :İlyas Şen MEMLEKET :İzmir İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] : 05056487630 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma- Light Sussex NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır.Etlik ve civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Vitaform. Neuterramicine ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:(X )DOĞAL YOL:(X) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Herşeyin karşılıklısaygı ve anlayış içerisinde bilgi paylaşımı. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Dev brahma - Light Sussex Civciv ve yumurta. Tüm dostlara saygılar sevgiler
ADI SOYADI :İSMAİL KILIÇASLAN MEMLEKET :KOCAELİ- İZMİT MERKEZ İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] tel:0552.425.64.47 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma-Tokat tavuğu-Denizli Horozu-ispenç tavukları-Sarı Altın Sülün-Kırmızı Altın Sülün-Kafkas Sülünü-Yabani Yeşilbaş Ördek-Mandarin Ördeği-Angıt Ördeği-Pekin Ördeği-Amerikan Tıs tıs Ördeği-Çin Kazı-Yerli Kaz-Tavşan-Saanen Keçi-Sakız Koyunu-Tahirova Koyunu ve hindi. NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır,Arpa,Etlik ve civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR: duruma göre değişiyor ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:( ) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ:FİYATLARI ABARTMAYALIM BİRİLERİNİN BELİRLEDİĞİ FİYATLARDAN DEĞİL OLABİLECEK FİYATLARDAN SATIŞ YAPALIM. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Fazla olduğu müddetçe HEPSİ Tüm dostlara saygılar sevgiler
ADI VE SOY ADI :Mehmet ÜNLÜKAPLAN MEMLEKETİ : Seyhan/ADANA İLETİŞİM : [email protected] Gsm- 0532-4747590 0322-3513286 YEM : Yumuerta ve palet besi yemi İLAÇ : Nadiren ÜRETİM :Kuluçka(X) ÜRETİM AMACI :Hobi(X) SATICI(X) SATTIĞI TÜELER :Beyaz Habeş-Fizan(Pado)( Turuncu-Siyah-Benekli-Gümüş-Beyaz) renkleri- Sultan- Keklik
Güncelleme.