Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KİM NE BESLİYOR ANKETİNE KATILIRMISINIZ - 12.sayfa

Merhaba dostlar..bu konu başlığında kim ne besliyor anketi ile daha verimli olacağımıza inanıyorum.Siz dostlar umarım bu formu doldurursunuz. saygılar. ADI SOYADI :Zeki DEMİR MEMLEKET :Adıyaman İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] tel:05053105683 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Dev brahma- Dev koşin- melez tavuklar- Tokat tavuğu ve hindi. NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,Mısır.Etlik ve civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:Vitaform. Pan teramicin(Krem ve iğne) ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:( )DOĞAL YOL:( ) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Herşeyin karşılıklısaygı ve anlayış içerisinde bilgi paylaşımı. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:Dev brahma - Dev koşin ve melezler bunlara ait yumurta ve civciv. Tüm dostlara saygılar sevgiler

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben geçen sene 10 adet civciv aldım müstakil bahçemde besledim büyüttüm işim yoğunlaşınca hepsini sattım kümeside söktüm, kumralara kuşlara ekmek doğrayıp veriyodum ama beni kesmedi, içim rahat etmedi canım hala bişey beslemek istiyo bende kaz beslemeye karar verdim,eski bi depoyu kesip havuz yapıcam onlara, mart sonunda kuluçkadan çıkacak kaz yavruları arıyorum yardımcı olabilicek arkdaşlar varmı istabuldan?

img

murbul

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bence bir konu açsanız aradığınız ayrıntıları yazsanız daha iyi olur.buradaki sayfa çok uzun olduğu için bakmayabilirler.

img

sbt

15 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili dostlar bu başlık kim ne besliyor adı altında açıldı.Konuya uygun başlıklar kullanalım lütfen.Forumda aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz.Yeterki bir göz atın. Saygılar

img

bahtiyar02

ÖZEL MESAJ

Sevgilihovarda35 dostum; zaten başlık açmışsınız.İhtiyacı olan dostların sizi arıyacağından emin olabilirsiniz. Güncelliğini zaten sizi arıyan kişilere bildirirsiniz. Saygılar

img

bahtiyar02

ÖZEL MESAJ

Bu mesajı güncellemekteki amacım kendimi ön plana çıkarmak değildir. Bu mesajı ilk gördüğümde çok hoşuma gitmiş aradığım türleri bulabilmem için benim bir çok üretici ile tanışmama vesile olmuştu. Bu mesajın sürekli güncel kalması bu işe gönül verip yeni başlayanlar için büyük bir kaynak niteliğinde olacağını düşündüğümden. Mesajın eski mesajlar arasında silinip gitmesine engel olmaktı. Hem böylece yeni üretime başlayanlar da böyle bir mesajın varlığından haberdar olurlar ve kendilerini tanıtma imkanı bulurlar diye düşündüm. İnşallah bu düşüncemi yanlış ve gereksiz görmezsiniz. Bu başlığı açtığınız için bilahare siz teşekkürlerimi arzederim.

img

hovarda35

19 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI:ENGİN ÖNDER MEMLEKET:ÇANAKKALE İLETİŞİM BİLGİLERİ:BADİ1717@HOTMAİL.COM 0 543 767 35 61 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ :MUHTELİFKÖY TAVUĞU KAZ ÖRDEK NETÜR YEM KULLANIYOR:BUĞDAY MISIR PİRİNÇ KIRIĞI VEDE YEŞİLLİK HANGİ İLAÇLARI KULLANIYOR :VİTAFORM VE ÇEŞİTLİANTİBİYOTİKLER ÜRETİM TÜRÜ:DOĞAL YOLLA ÜRETİM AMACI:HOBİ TAVSİYELERİ:HEPİMİZİN DÜRÜST OLMASI VEDE BENİM GİBİ YENİ BAŞLA YAN ARKADAŞLARA PROFESYONEL ABİLERİMİZİN MADDİ VE MANEVİ YAR DIMLARINI ESİRGEMEMELERİ SATTIĞI TÜRLER :SATIŞ YAPMIYORUM HENÜZ ÇÜNKÜ YENİ BAŞLADIM ÜRETMEYE AMA ARKADAŞLARA YUMURTA VEDE YAAVRULARDAN FAZLA OLANLARI HEDİYE EDİYORUM HERKESE SAYGILAR SORUNSUZVEDE BOL EVCİLLİ GÜNLER DİLERİM

img

trakunya

15 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI :SELÇUK KARAKUŞ MEMLEKET :KOCAELİ/KARTEPE İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] 0537 826 96 78 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Hint,atak ve tokat tavuğu,bıldırcın,kırmızı altın sülün,yaban ördeği(yeşilbaş),ayrıca diğer tüm süs tavukları ve keklik te yakında elimizde. NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,mısır,civciv yemi,yumurta yemi. HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:şuan sadece bit ilacı ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:(x)DOĞAL YOL:(x) TAVSİYELERİ:yeriniz müsait değilse ve imkanınız elvermiyosa bu işe hiç kalkışıp hayvanlarıda telef etmeyin. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER:şuan satış yapmıyorum.sadece hintler satılık.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili hovarda35; Bu düşünceli davaranışınız için çok teşekkür eder saygılar sunarım.

img

bahtiyar02

ÖZEL MESAJ

ADI SOYADI :Sercan UYGUN MEMLEKET :İzmir - Kütahya İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] : 05543339027 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ: Dev brahma- Broiler - Köy Tavuğu NE TÜR YEM KULLANIYOR: Buğday, Mısır, Etlik Palet, Civciv yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR: Avit-K , Avit-SE, Vitaform ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:(X )DOĞAL YOL:(X) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Alırkende satarkende güvenilir dost edinme.. ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:( X ) SATTIĞI TÜRLER: Dev Brahma ve Köy Tavuğu yumurta & palaz Tüm dostlara saygılar sevgiler

img

derboseco

14 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ