Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
Site Yöneticilerine
Her forumda aynı ilanlarla karşılaşmak çok sıkıcı müdahale edemezmisiniz KOSKOCA ÇİNE .... ÇEKİRGE KONS..... her açtığımız sayfada karşımızda bu ne be....
mehmetozaslanefendi!''KOSKACA ÇİN'E İNSANLIK ÖĞRETEBİLİRMİYİZ!''konu başlığı içindeki yazı içerikleri devamlı değişiyor ve yeni bilgiler ekleniyor.Forum odalarına girdiğinde bir tıklada bak.Tavsiyem kampanyayada katılSevaba girersin
unutmadan..mehmetaslanefendi ben konserve satmıyorum yada vs.HAYKOD'un kampanyalarına İNSAN olarak HAYVANSEVER olarak destek vermek için en değerli değerlerden olan zamanımı harcıyarak sabahlara kadar o sayfaları hazırlıyorum.Kampanyaya destek olmasan bile köstek olma!EMEĞE SAYGILI OL.(Oturda o sayfaları kaç kişi okumuş bir hesap yap..zaman geçirirsin
)
DEEPFISHING48 EFENDİ !!!! önce biraz kibar ol insanlığı öğren sonra hayvanları korumaya kalk.Ben senden cevap istesem direk sana yazardım. Sİte yöneticilerine yazdım tamam hayvan seversen seversin herkesi rahatsız etme tek topic de yap yapacağını. Sana çekirge konservesi satıyorsunda demedim bir senin başlığın birde çekirge konservesi başlığı her yerde çıkıyor mecburmuyum arkadaş tek başlıkta yap isteyen girer katılır. Benim zamanım değerli senin kini bilemem.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim,zamanın ne kadar değerli olduğunu anlamışsın,tebrikler.O zaman insanların değerli vakitlerini çalma DEEPFISHING48 EFENDİ !!!!!!
yeter artık bi sus mehmetozaslan
Herkes önünden yesin haddini bilsin , üstüne vazife olmayanlar karışmasın, çoluk çocukla tartışacak değilim burada da forum kirliliği yapmayın benimle sıkıntısı olan varsa [email protected] dan ulaşın.
mehmetozaslan,seninle tartışmicam sadece ben bu kampanyaya destek veriyorum.
Arkadaşlar mehmet abi haklı her yerde aynı başlık hepimiz destekliyoruz hayvan haklarını ama buradada insanların haklarına tecavüz etmek olmuyormu her başlıkta aynı ilan. Konuşun site yöneticileriyle ayrı bir başlık açsınlar ana sayfada herkes yazsın düşüncelerini....