Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

Site Yöneticilerine

Her forumda aynı ilanlarla karşılaşmak çok sıkıcı müdahale edemezmisiniz KOSKOCA ÇİNE .... ÇEKİRGE KONS..... her açtığımız sayfada karşımızda bu ne be....

img

mehmetozaslan

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmetozaslanefendi!''KOSKACA ÇİN'E İNSANLIK ÖĞRETEBİLİRMİYİZ!''konu başlığı içindeki yazı içerikleri devamlı değişiyor ve yeni bilgiler ekleniyor.Forum odalarına girdiğinde bir tıklada bak.Tavsiyem kampanyayada katılSevaba girersin

img

deepfıshıng48

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

unutmadan..mehmetaslanefendi ben konserve satmıyorum yada vs.HAYKOD'un kampanyalarına İNSAN olarak HAYVANSEVER olarak destek vermek için en değerli değerlerden olan zamanımı harcıyarak sabahlara kadar o sayfaları hazırlıyorum.Kampanyaya destek olmasan bile köstek olma!EMEĞE SAYGILI OL.(Oturda o sayfaları kaç kişi okumuş bir hesap yap..zaman geçirirsin)

img

deepfıshıng48

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

DEEPFISHING48 EFENDİ !!!! önce biraz kibar ol insanlığı öğren sonra hayvanları korumaya kalk.Ben senden cevap istesem direk sana yazardım. Sİte yöneticilerine yazdım tamam hayvan seversen seversin herkesi rahatsız etme tek topic de yap yapacağını. Sana çekirge konservesi satıyorsunda demedim bir senin başlığın birde çekirge konservesi başlığı her yerde çıkıyor mecburmuyum arkadaş tek başlıkta yap isteyen girer katılır. Benim zamanım değerli senin kini bilemem.

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim,zamanın ne kadar değerli olduğunu anlamışsın,tebrikler.O zaman insanların değerli vakitlerini çalma DEEPFISHING48 EFENDİ !!!!!!

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

yeter artık bi sus mehmetozaslan

img

selo15

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Herkes önünden yesin haddini bilsin , üstüne vazife olmayanlar karışmasın, çoluk çocukla tartışacak değilim burada da forum kirliliği yapmayın benimle sıkıntısı olan varsa [email protected] dan ulaşın.

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

mehmetozaslan,seninle tartışmicam sadece ben bu kampanyaya destek veriyorum.

img

selo15

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar mehmet abi haklı her yerde aynı başlık hepimiz destekliyoruz hayvan haklarını ama buradada insanların haklarına tecavüz etmek olmuyormu her başlıkta aynı ilan. Konuşun site yöneticileriyle ayrı bir başlık açsınlar ana sayfada herkes yazsın düşüncelerini....

img

sakaci07

19 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

selo15

ÖZEL MESAJ