Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

Site Yöneticilerine - 2.sayfa

Her forumda aynı ilanlarla karşılaşmak çok sıkıcı müdahale edemezmisiniz KOSKOCA ÇİNE .... ÇEKİRGE KONS..... her açtığımız sayfada karşımızda bu ne be....

img

mehmetozaslan

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

metmetozaslan Başlatmış olduğum kampanya sona erdi senle hiç bir ilgisi yokİnsanları HAYKOD'un protesto kampanyalarına yönlendirdim.Amacıma ulaştım. Bounce Üslubun hiç hoşuma gitmedi. No Karşındaki kim olursa olsun bu şekilde yazmamalısın.Ben Hayvansever biri olarak aynı zamanda altı sene fakülte okumuş İnsanseverim.Karşındakiler çoluk çocuk değil.   Doctor :)))

img

deepfıshıng48

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Uslubum hoşuna gitmediyse ben direk sana yazmamıştım cevap yazmazsın olur biter, okumayla adam oldunmadığını kanıtlamış oldun hayvanların haklarını savunurken insanların haklarına tecavüz ederek. Herkes hayvansever açarsın tek başlık yaparsın kampanyanı....

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

Çoluk çocuk lafını da sana değil selo15 için söylemiştim bu arada.

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

mehmetaslan,15 yaşındaysam ne olmuş sen büyüksen ne değişmiş büyüksün ama daha insanlara saygıyı oğrenememişsin.Deepfishing48 bir kampanya başlatmış saolsun,sen destek olmak yerine köstek oluyosun bide kendini hayvansever sanıyosun...

img

selo15

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selo15 sen misket oynasana güzelim bu tartışmalar sana göre değil annen baban sana öğretmedimi büyüklere cevap verilmeyeceğini :)

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

Bilgi içerikli olmayan kişisel tartışmalar HepsiEvcil.com forumlarına taşınmamalıdır. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 11 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın HepsiEvcil.com Forum Yetkilisi zaten bende bundan yana değilim benimki sadece size bir hatırlatmaydı uzadı gitti rahatsızlık verdiğim konu dışındaki üyelerden ve yöneticilerden özür dilerim.Ben kapattım bu konuyu. Saygılar

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ