Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

yeni üye - 2.sayfa

herkese mrb ben yeni bir üyeyim bundan sonra bilgipaylaşımlarınızdan yararlanmak isterim şimdiden teşekkürler bu arada ben büyük bir bıldırcın çiftliği kurmak üzereyim burasının kapasitesi 60.000 civarında olacak ama ben 30.000 civarında bıldırcın 15 bin civarında keklik 5.bin civarında sülün düşünüyorum ve bu konuda çalışmalara başladım araştırmalarım sürüyor yakın zamanda gerekli ruhsatlar alınıp üretime başlamayı düşünüyorum yaklaşık 9 aydır araştırıyorum böyle kapsamlı bir yer olmadığını gördüm iyimi ediyorum kötümü düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.Her tür görüşe açığım (iyi veya kötü)

img

ekol20

16 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar cok guzel yazmislar. Bu iste kilit kelime "pazar" dir. Eger pazari bulup garantiliyebilirsen hic durma yap. Damizlik saticilarinin, malzeme saticilarinin ve bazi akademisyenlerin (cunku hayvancilikta teoriyle pratik cok farklidir) sisirmelerine kanip bu ulkede pek cok insan hayvanciliga (Sinsilla, bildircin, devekusu, tavsan) girdi, basarili olan olsaydi mutlaka etrafta olurdu. Bir yil kazandiklarinin iki katini ertesi yil kaybettiler. O yuzden iyi dusunmek lazim.

img

mehmetakdeniz

19 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ