Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Süs tavukları.......
Her hafta Adana kuş pazarındayım. Hintlere ağırlık vereceğim için elimde bulunan süs tavuklarını vermek istiyorum. Damızlık için veya 1-6 aylık arası yavrular bulunur. Kayseri-Mersin-K.Maraş-G.Antep-Ş.Urfa-Vs şehirlerden referansım var. Adana`dan Şevket. 0541 2697067 Fizan-Pado............ Cüce Koşin............ Habeş................. Cin-İspenç............ Kıvırcık-Frizle.......
İspenç fiyatları nedir acaba ve istanbula yumurta, palaz yada tavuk yollama şansınız varmı acaba?
Habeş ve fizan yavru fiyatları nedir?Sakıncası yoksa yazarmısınız
fiatları da yazsan ede
Tavuk işleriyle aşağıdaki arkadaş ilgileniyor. Kayseri-K.Maraş-G.Antep-Mersin-Vs gönderdi. Aksaray-Ş.Urfa gibi illerden de gelip aldılar. Aşağıdaki kişiyle iletişime geçerseniz daha yararlı olur. Adana`dan Şevket Karpuzcu 0541 2697067 Yumurta olmaz fakat Cin-İspenç-Koşin-Habeş falan sorun değil. Adana kuş pazarı bugün çok kalabalıktı. Bayramdan çıkış sebebiyle millet hep satışa gelmiş. Şu anda tam alım zamanları. Haftaya pazar günü Adana kuş pazarı yine var. Ordan alıp da gönderebilirler size. Genellikle intoko sitesine ilan veriyoruz. Tavuklarla ilgilenen kişi aşağıda. Şevket Karpuzcu 0541 2697067
Park Hayvanat! K.Maraş`ta mısınız? Ben de şu anda K.Maraş`tayım. Fakat süs tavukları Adana`da. 3 tavuk, 1 horoz Fizan-Pado var. Kendi damızlığımız. Adana kuş pazarında 4 tanesine 120 YTL verdiler. 150 YTL`den aşağı olmaz diye vermedik. 4 tane damızlık Fizan-Pado satılıktır. Fakat nakliye işi var. Cüce Koşin ve Cin-İspenç, Habeşlerde sorun yok. İt sürüsü gibi Adana`da. Adana kuş pazarında Cin-İspençlerin yüzüne bakmıyorlar. Hintlere ağırlık vereceğimiz için elimizde kalan süs tavukları satılıktır. İlgilenen arkadaş Adana`da. Ciddi alıcılara duyurulur. Ben sadece Fizanların-Padoların fiyatını biliyorum. Damızlık yumurtlayan Cüce Koşinler tane olarak 10-20 YTL arası gidiyor. Cin-İspençler daha ucuz. Fakat otobüs işi pahalı oluyor. Şevket Karpuzcu. Adana. 0541 2697067
Bursa`dan aldığım 8-9 türden oluşan 60 tane süs tavuğum vardı. Hepsini zararına Hatay`a verdim. Hint horozuna ağırlık vereceğim. Süs tavukları çok olunca gürültü de çok oluyor. Elimde 20-25 civarında süs tavuğu ve yavruları kaldı. Damızlıkları ve yavruları uygun fiyata vereceğim. Kayseri`den her hafta gelip alan var. Adana kuş pazarı hayvan dolu. Cin-İspenç kum gibi kaynıyor. Hayvanların yüzlerine bakan yok. Fizanlar-Habeşler daha çok ilgi görüyor. Ara sıra Brahma gibi iri cinsler de pazara düşüyor. Şevket Karpuzcu 0541 2697067
Fizan-Pado olarak elimde sadece kendi damızlıklarım kaldı. 1 horoz 3 tavuk. Horoz sakallı Gümüş Pado-Fizan. Tavuklar Altın Pado-Fizan. Pazarda 4 tanesine 120 YTL verdiler vermedim. Yumurtluyorlar. 150 YTL`ye satılıktır.
Yumurtlayan Fizanlar-Pado(3 tavuk 1 horoz)......150 YTL Kendi damızlıklarım. Yumurtlayan Cüce Koşinler(Tanesi)................20 YTL Kıvırcık Cüce Koşinler(Tanesi)...................20 YTL Yumurtlamaya yakın Cüce Koşinler.................15 YTL Cin-İspenç(Tane).................................15 YTL Fiyatları öylesine yazdım. Fiyatlarda kolaylık olur. 2 tane hint horozuna 2 milyar vermiş adamım. Fakat 2-3 hayvan için otobüs peşine düşmem ve uğraşamam. 50 YTL üstü toplu alımlar olursa fiyatlarda kolaylık yaparım. Sorun olmaz. Habeşler arkadaşlarda var. Onlar için tam fiyat veremiyorum. Önceden haber verilmesi gerekiyor. Kayseri`den arkadaşım var. Adam alıştı artık ucuz mala. Her hafta Adana`ya geliyor. Veya önceden haber veriyor bize. İstediği hayvanı alıp götürüyor. Adana`da Cin-İspenç kum gibi. 0541 2697067 Şevket.
Çevre illerden bile mal getirip satanlar var Adana kuş pazarında. İddaa ediyorum. Türkiye`deki en uygun fiyata tavuklar-horozlar-kuşlar burada. Millet Mardin`den, Ş.Urfa`dan, G.Antep`ten, Kayseri`den, Mersin`den, Aksaray`dan akın ediyor. Şu anda bayram sebebiyle millette para sıkışıklığı var. Kelepir fiyata mallar satılıyor Adana kuş pazarında. Şu anda süs tavukları alımı için en uygun aylar. Benim favorim Hint horozları. Bursa`dan 8-9 çeşit süs tavuğu aldım. Süs tavukları o kadar zevkli değil. Hint horozu favorim....... Selamlar.