Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Süs tavukları....... - 2.sayfa
Her hafta Adana kuş pazarındayım. Hintlere ağırlık vereceğim için elimde bulunan süs tavuklarını vermek istiyorum. Damızlık için veya 1-6 aylık arası yavrular bulunur. Kayseri-Mersin-K.Maraş-G.Antep-Ş.Urfa-Vs şehirlerden referansım var. Adana`dan Şevket. 0541 2697067 Fizan-Pado............ Cüce Koşin............ Habeş................. Cin-İspenç............ Kıvırcık-Frizle.......
Şevket bey 4 adet ispenç tavuk yollamanız mümkünmü istanbula? Sadece tavuk! Hatta beyaz ve sakallı olursa dahada makbule geçer. Kemal [email protected] 0505 874 32 32
Tavuklarla ilgilenen kişinin telefonu aşağıda. Arayan arıyor zaten. Mesaj yazmaya gerek yok. Kayseri-Elbistan-G.Antep-Kilis-Ş.Urfa-Mersin`den referanslar verilir. Tavuklarla ilgilenen kişiyi aramanız gerekiyor. Zaten 20-25 tane kaldı. Temizleyeceğiz hayvanları. Mesaj yazmaya gerek yok. Sevgilerle. Hayırlı işler....... Adana`dan Şevket Karpuzcu 0541 2697067
İnternete ilanları ben yazıyorum. Tavuklarla ilgilenen arkadaş internetle uğraşamıyor. Telefonla ulaşmanız gerekiyor. Sevgilerle.......
Telefonla ulaştım ancak 5-6 saat uzak yerlere gönderebiliyorlarmış. İstanbula yollayamıyormuş arkadaş. Sağlık olsun ne yapalım.
Daha önce de İstanbul`dan istediler. Yollamadılar. Kutulara dikkat etmeden koyuyorlar muavinler otobüse. Hayvanlar yolda ölüyorlar. Antalya`dan Adana`ya Hint tavuğu aldık. Kocaman tavuğu kutuda öldürmüşler havasızlıktan. Dikkat etmiyor muavinler. Uzak yerler sakat biraz....
5 saatlik yola bile zorlanıyor hayvanlar.......
Doğrudur. Gerçi bir süre önce hataydan kanatlı yollamışlardı sorun olmamıştı ama firmadan firmaya değişir. Hiçbir canlının hayatıyla oynamaya hakkımız yok tabiki. Nasip değilmiş dediğim gibi sağlık olsun. Aramaya devam...
[email protected] bana ispenç lazım bu adresten konuşalım
Tavukların sahibi internete pek girmiyor. Telefon aşağıda. 0541 2697067 Adana Şevket Karpuzcu
Fizan-Padolar satılmıştır.