Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Süs tavukları....... - 2.sayfa

Her hafta Adana kuş pazarındayım. Hintlere ağırlık vereceğim için elimde bulunan süs tavuklarını vermek istiyorum. Damızlık için veya 1-6 aylık arası yavrular bulunur. Kayseri-Mersin-K.Maraş-G.Antep-Ş.Urfa-Vs şehirlerden referansım var. Adana`dan Şevket. 0541 2697067 Fizan-Pado............ Cüce Koşin............ Habeş................. Cin-İspenç............ Kıvırcık-Frizle.......

img

necmi

18 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Şevket bey 4 adet ispenç tavuk yollamanız mümkünmü istanbula? Sadece tavuk! Hatta beyaz ve sakallı olursa dahada makbule geçer. Kemal [email protected] 0505 874 32 32

img

wahshi

19 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tavuklarla ilgilenen kişinin telefonu aşağıda. Arayan arıyor zaten. Mesaj yazmaya gerek yok. Kayseri-Elbistan-G.Antep-Kilis-Ş.Urfa-Mersin`den referanslar verilir. Tavuklarla ilgilenen kişiyi aramanız gerekiyor. Zaten 20-25 tane kaldı. Temizleyeceğiz hayvanları. Mesaj yazmaya gerek yok. Sevgilerle. Hayırlı işler....... Adana`dan Şevket Karpuzcu 0541 2697067

img

necmi

ÖZEL MESAJ

İnternete ilanları ben yazıyorum. Tavuklarla ilgilenen arkadaş internetle uğraşamıyor. Telefonla ulaşmanız gerekiyor. Sevgilerle.......

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Telefonla ulaştım ancak 5-6 saat uzak yerlere gönderebiliyorlarmış. İstanbula yollayamıyormuş arkadaş. Sağlık olsun ne yapalım.

img

wahshi

ÖZEL MESAJ

Daha önce de İstanbul`dan istediler. Yollamadılar. Kutulara dikkat etmeden koyuyorlar muavinler otobüse. Hayvanlar yolda ölüyorlar. Antalya`dan Adana`ya Hint tavuğu aldık. Kocaman tavuğu kutuda öldürmüşler havasızlıktan. Dikkat etmiyor muavinler. Uzak yerler sakat biraz....

img

necmi

ÖZEL MESAJ

5 saatlik yola bile zorlanıyor hayvanlar.......

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Doğrudur. Gerçi bir süre önce hataydan kanatlı yollamışlardı sorun olmamıştı ama firmadan firmaya değişir. Hiçbir canlının hayatıyla oynamaya hakkımız yok tabiki. Nasip değilmiş dediğim gibi sağlık olsun. Aramaya devam...

img

wahshi

ÖZEL MESAJ

[email protected] bana ispenç lazım bu adresten konuşalım

img

tatvan

16 yıl 4 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tavukların sahibi internete pek girmiyor. Telefon aşağıda. 0541 2697067 Adana Şevket Karpuzcu

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Fizan-Padolar satılmıştır.

img

necmi

ÖZEL MESAJ